hirdetés
hirdetés

Nyolc vállalkozás mehet New Yorkba

Idén nyolc fiatal vállalkozás vehet részt a New York-i Northside innovációs fesztiválon, amelynek 2015-ös díszvendége Magyarország lesz. A pályázatot a Balassi Intézettel és a Magyar Turizmus Zrt.-vel partnerségben hirdeti meg a Design Terminál. 

hirdetés

A fesztiválra való kijutáshoz a pályázatokat április 25-ig nyújthatják be a cégek, és a 8 nyertes vállalkozás egy-egy csapattagot delegálhat a Northside fesztiválra.
Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminál főigazgatója az MTI-nek elmondta: a Northside fesztivál évről-évre a legígéretesebb startupokat és a digitális iparág legjelentősebb szereplőit gyűjti össze, hogy népszerűsítse a vállalkozói szemléletet és bemutassa az innovatív fejlesztéseket. 
A főigazgató szerint az idén június 8. és 14. közötti fesztiválon való bemutatkozás elősegíti a feltörekvő vállalkozások kapcsolatépítését leendő partnereikkel, valamint a szakma élvonalbeli cégvezetőivel egyaránt. A legjobb 8 hazai vállalkozás díjmentesen kap kiállítási lehetőséget a fesztiválon, ahol új üzletfelekkel és befektetőkkel ismerkedhetnek meg, így közvetlen visszajelzést szerezhetnek a fejlesztéseikről - hangsúlyozta.
2014-ben hét magyar startupot juttatott ki a Design Terminál a New York-i fesztiválra, a New York-i Balassi Intézet, a The Hungary Initiatives Foundation és az iCatapult közös szervezésében. Akkor az egyhetes eseménysorozaton Magyarországról a RoboPhone, Synetiq, GraviTalent, Plays.IO, Videomapping, ANGL és az Opp.io vett részt.
Az idei kiírásra beérkező pályázatokat szakmai bizottság értékeli.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés