hirdetés
hirdetés

Verseny

Január 15-ig lehet pályázni az Év Gyára díjra

Meghosszabbított határidővel keressük az Év Gyárát! Az adatlapokat január 15-ig küldhetik be a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok. 

hirdetés

A verseny kétkörös, a vállalatok 7 kategóriában pályázhatnak. Elsőként a pályázati űrlapon megadott adatok alapján kategóriánként készül egy shortlist, amelyre 3-3 vállalat kerül fel. A második körben ezen vállalatoknál a szakmai tanácsadó cégünk, a kérdőívet is összeállító Process Solutions Group személyes auditálást végez. Ezen eredményeket a felkért szakmai grémium előtt prezentálja, így születik meg a végső eredmény.

Az Év Gyára díjat csak az a vállalat nyerheti el, amelyik legalább három kategóriában a shortlistre került és egyben az első helyen végzett.

Év Gyára díjat külön osztunk a 3 milliárd forint alatt, a 3 és 10 milliárd forint között és 10 milliárd forint fölötti éves nettó árbevételű cégek között.

A versenyen való indulás ingyenes!

A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. január 15.

A nyertes vállaltok egy évig viselhetik az Év Gyára kitüntetést, amelyeket egy nagyszabású zárórendezvény keretében adunk át 2016 májusában.

A versenyről bővebb információt a www.evgyara.hu oldalon talál.

hirdetés

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés