hirdetés
hirdetés

Év Gyára 2019

Még egy hónapig lehet pályázni az Év Gyára versenyre!

Még egy hónapig, november 15-ig jelentkezhetnek a hazai gyártóegységgel rendelkező vállalatok a díjra, amelyet árbevétel szerint a kis-, közepes - és nagyvállaltok külön nyerhetnek el. 

hirdetés

A jelentkezést követően kaphatják meg az érdeklődő gyárak a verseny pályázati ívét, amelyet kilenc kategróiában tölthetnek ki és nyújthatnak be november 15-ig.

Ezt követően a verseny auditor partnere, a Process Solutions Group elbírálja a benyújtott – elsősorban számokon alapuló – anyagokat, és felállítja a sorrendet. 2020 februárjától a shortlistre került cégeknél megtörténik a helyszíni validálás, majd 2020 áprilisában a szakértőkből álló zsűri kellően széleskörű információk birtokában meghozza döntését. Mindezt egy díjátadó gala zárja 2020 májusában, ahol a kilenc kategória nyertesei, és a három, különböző árbevétellel rendelkező összetett nyertes átveheti az elismeréseket.

Az összetett cím elnyerésének feltétele, hogy legalább két kategóriában nevezzen az aspiráns gyár és egyet meg is nyerjen.

A PPH Média kiadónál megjelenő GyártásTrend magazin öt éve indította el a Magyarországon egyedülálló Év Gyára versenyt, amelyet a kiadó német anyavállalatánál, a Süddeutscher Verlag Mediaengruppe-nél nagy múlttal rendelkező, sikeres die Fabrik des Jahres pályázat inspriált.

Bővebb információ: www.evgyara.hu

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés