hirdetés
hirdetés

Karrier

Lezárult az Innovációs Nagydíj pályázati szakasza

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására összesen 29 pályázatot nyújtottak be különböző magyar cégek. A 2017. évi díjakat az Országházban, március 28-án adják át.

hirdetés

A bírálóbizottság, a kutatási és fejlesztési eredmények alkalmazása révén elsősorban a gazdasági mutatók – 2017-ben elért többleteredmény vagy többlet árbevétel –, valamint az egyéb műszaki, gazdasági előnyök alapján választja ki a 2017. évben legnagyobb jelentőségű és már az üzleti életben is sikeres innovációkat.

A pályázatra a gazdaság különböző ágazataiból – különösen gyógyszeripar, agrár és élelmiszeripari területről – érkeztek kreatív és kiemelkedő eredményt bemutató pályamunkák.

A nagydíjat tudósokból, elismert gazdasági szakemberekből álló bírálóbizottság, az NKFI Hivatal elnökének vezetésével választja ki, a díjat elnyerőm vállalkozás a bronz kisplasztikán kívül jelentős pénzjutalomban részesül.

A Magyar Innovációs Nagydíjon kívül további innovációs díjak is átadásra kerülnek, többek között a legsikeresebb kezdő vállalkozás részére a MISZ Startup Innovációs Díjat ad át. 

A projekt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból valósul meg.

(forrás: MISZ/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés