hirdetés
hirdetés

Karrier

Ki lesz a legjobb? - lezárult az Év Gyára verseny pályázati szakasza

Nagy a küzdelem az Év Gyára címért, több mint 50 pályázat érkezett a versenyben meghirdetett hét kategória valamelyikére. Közülük kerül majd ki május elején 2015 legjobb gyártóegysége. 

hirdetés

Január 15-e volt a meghosszabbított határideje az idén első alkalommal meghirdetett Év Gyára versenyre benyújtható pályázatoknak, amelyre bármely iparágból jelentkezhettek a magyarországi gyártó egységgel rendelkező vállalatok. A széleskörű érdeklődést bizonyítja, hogy informatikai eszközök gyártásával foglalkozó cégtől kezdve elektronikai és műanyagipari termékek előállításával foglalkozó vállalatokon át a különböző autóipari beszállítókig többféle iparágból érkeztek jelentkezők.

A verseny jelenleg zajló szakaszában a pályázatot meghirdető Professional Publishing Hungary Kiadó szakmai partnere, a Process Solutions Group (PS) csapata összesíti és értékeli a beérkezett adatokat, amelyekből legkésőbb március elején kialakul a shortlistre kerülő cégek névsora.

Ezt követen a PS szakértő csapata személyes validálást végez a kiválasztott vállalatoknál, majd a szakértő zsűri véleményezésével egy gálaest keretében kiadónk a kategóriagyőztesek mellett kihirdeti 2015 legjobb gyárát is.

Kövesse figyelemmel az eseményeket a verseny hivatalos oldalán: www.evgyara.hu

GyártásTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés