hirdetés
hirdetés

Legyen 2018 legjobb gyára!

Elindult az Év Gyára verseny pályázati szakasza

A negyedik alkalommal meghirdetett versenyre november 16-ig nyújthatják be pályázati anyagaikat kilenc kategóriában a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok.

hirdetés
A GyártásTrend technológiai magazin negyedik alkalommal hirdeti meg az Év Gyára versenyt, amelynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit. Az összetett, Év Gyára díjat külön ítéljük oda a 3 milliárd forint alatti, 3 és 10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

A 2017-es megmérettetésen a Bosch Power Tool Kft., a Simon István Műanyagfeldolgozó és a GIA Form Kft. nyerte el az Év Gyára összetett díjakat árbevétel szerint.

A 2018-as versenyre is kilenc, köztük legjobb menedzsmentfolyamatok, termelés, energiahatékonyság és ipar 4.0 kategóriákban is nevezhetnek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártóegység nyerheti, amely több kategóriában a shortlistre került, és legalább egyben az első helyen végzett.

A verseny kétfordulós. A pályázati adatlapok kiértékelését szakmai partnerünk, a Process Solutions Group (PS) csapata végzi. Ezt követően a második körben a PS szakértő csapata helyszíni validálást végez, végigjárja a shortlistre került cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítse.

Ezen eredményeket aztán az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri előtt prezentáljuk. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően születik meg, az eredményhirdetés pedig egy tavaszi gálavacsora keretében zajlik.

A pályázatokat november 16-ig az evgyara.hu oldalon lehet benyújtani.

Csatlakozzon ön is szakmai partnerként a versenyhez!

Az Év Gyára versenyt a GyártásTrend Magazint is kiadó, nemzetközi hátterű PPH Media több éve olyan rangos szakmai partnerek támogatásával rendezi meg, akik számára kiemelten fontos a gyártó cégek elérése, illetve a hazai gyáregységekkel történő együttműködés. A verseny széleskörű kommunikációja az Év Gyárához csatlakozó partnereink számára lehetőséget biztosít, hogy közelebb kerüljenek az ipari szektor szereplőihez, ismertségüket növeljék, illetve a pályázó gyáregységekkel létrejött személyes találkozások alkalmával értékes kapcsolatokat építsenek.

Amennyiben szeretne részese lenni a hazai ipar egyik legfontosabb projektjének és az önök cégénél is célként szerepel a Magyarországon működő gyártó cégek elérése,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és csatlakozzon partnerként az Év Gyára pályázathoz!

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés