hirdetés
hirdetés

Pályázat

38 pályázat érkezett az innovációs nagydíjra

A pályázatra a gazdaság különböző ágazataiból – különösen a műszeripar, az informatika és a gépipar területéről – érkeztek, kreatív és kiemelkedő eredményt bemutató pályamunkák.

hirdetés

Összesen hét innovációs díjat ad át az Országházban a Magyar Innovációs Szövetség március 29-én. A pályázatok elbírálására felkért zsűri elsősorban a gazdasági mutatók – 2016-ban, az üzleti hasznosítás során elért többleteredmény vagy többlet árbevétel –, valamint az egyéb műszaki, gazdasági előnyök alapján választja ki a 2016. évben legnagyobb jelentőségű és már az üzleti életben is sikeres innovációkat. 

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására 38 jelentős innovációs teljesítményt nyújtottak be különböző magyar cégek. A pályázatra elsősorban a műszeripar, az informatika és a gépipar területéről érkeztek, kreatív és kiemelkedő eredményt bemutató pályamunkák.

A 2016. évi Magyar Innovációs Nagydíjat tudósokból, elismert gazdasági szakemberekből álló bírálóbizottság, az NKFI Hivatal elnökének vezetésével, választja ki.

Az évente egyszer kiadásra kerülő Innovációs Nagydíj (bronz kisplasztika és jelentős pénzjutalom) ünnepélyes díjátadásra március 29-én kerül sor, a díjat az Országgyűlés elnöke adja át.

(forrás: MISZ / GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés