hirdetés
hirdetés

Méréstechnika

Új fejlesztésű hőkamera

A profik is ezt használják

A FLIR T840 infravörös hőkamerát úgy tervezték, hogy megkönnyítse az elektromos, gépészeti közüzemi és egyéb szakemberek számára a kül- és beltéri ellenőrző termográfiai mérések elvégzését, akár az egész napot igénybe vevő vizsgálatok során is.

hirdetés

A FLIR T840 új fejlesztésű infravörös hőkamera gyorsan, pontosan és könnyedén segíti a szakemberek munkáját. Az integrált képkeresőnek és a fényes, négyhüvelykes, színes LCD-kijelzőnek köszönhetően a T840 egyszerűbbé teszi az ellenőrzéseket a fényes, kihívásokkal teli fényviszonyok mellett is. A 180 fokban elforgatható kamerafej, a bajonettgyorszáras lencsék és az átgondolt ergonomikus kialakítás segít a felhasználóknak a hibás komponensek gyors diagnosztizálásában még a nehezen elérhető helyeken is. Három különböző látószöggel (14°, 24°, 42°) választható és opcionálisan 6 fokos teleobjektív áll rendelkezésre a távolabb lévő kis célok pontos hőmérsékletmérésének biztosítására.

A FLIR T840 infravörös hőkamera
A FLIR T840 infravörös hőkamera

Biztonságos és kényelmes

A nagy területeket 464×348 felbontással biztonságos távolságból szkennelheti, a 180 fokos forgó optikai blokk segítségével pedig egyszerűen betekinthet a nehezen hozzáférhető részekhez is, így csökkentve az akár egész napos mérés okozta megterhelést. A FLIR Vision Processing, az MSX és az UltraMax által biztosított iparágvezető képtisztaságnak köszönhetően segít a jó és gyors döntés meghozatalában a kritikus helyzetekben. A kép geometriai kiemelése, kontrasztoptimalizálása, képsokszorozása a tűélességhez rendkívül részletgazdag, pontos képet ad, mely bárki számára egyszerűen olvasható lesz.

Időt és költséget spórol

A termográfia, hőtérképezés egy megbízható, érintésmentes eljárás, amely képes megmutatni a hőmérséklet-eloszlást a gépek és elektromos berendezések teljes felületén gyorsan és pontosan. A termográfiai programok hozzájárulnak a jelentős költségmegtakarításhoz az ügyfelek számára szerte a világon. Használja ki Ön is a munkanapját a lehető legprofibban a gyorsjelentési funkciókkal, amelyek segítenek a területen végzett mérések rendszerezésében. Az új fejlesztésű infravörös hőkamera lenyűgöző műszaki paraméterekkel rendelkezik. Infrafelbontása 464×348 (161 472 pixel), míg az UltraMax felbontása átlagon felüli 645 888 tényleges pixelt jelent.

A készülék kiemelkedő hőmérséklet-tartományra képes. Mínusz 20 °C és plusz 120 °C között, 0 °C és plusz 650 °C között, illetve 300 °C és 1500 °C között használható. És ha mindez nem lenne elég, a gyártó két év garanciát vállal az alkatrészekre, öt évet az akkumulátorra, illetve tíz évet a detektorra.

Cikkünk eredetileg a GyártásTrend Magazin szeptemberi lapszámában jelent meg.

(forrás: Grimas/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés