hirdetés
hirdetés

Érzékelő

Multiszenzoros megfigyelő megelőző karbantartáshoz

A CISS-t nagyrészt a karbantartás hatékonyságának optimalizálásához fejlesztette ki a vállalat.

hirdetés

A Bosch Connected Industrial Sensor Solution (CISS) nevű eszköze egy többszenzoros érzékelő, amely mostoha körülmények között is lehetővé teszi a tárgyak internetjének (IoT) alkalmazásait, és MEMS (mikroelektromechanikus rendszerek) technológiát használ a vibráció, a gyorsulás és számos környezeti tényező alakulásának nyomon követéséhez. A készülék egy giroszkópot, egy gyorsulásmérőt, egy magnetométert, egy hőmérséklet-/páratartalom-/légnyomásmérő szenzort, egy mikrofont és egy fényérzékelőt tartalmaz.

CISS (Forrás: Bosch)

A szenzorok külön-külön be- és kikapcsolhatók, illetve a mintavételezésük gyakorisága és küszöbértéke is konfigurálható.

A CISS egy 32-bites Arm Cortex-M3 mikrovezérlővel és 1 megabájtos belső flash memóriával dicsekedhet, illetve az adatátvitelhez Bluetooth rádióval és USB-csatlakozással rendelkezik.

A készülék értékes adatokkal szolgál a karbantartási folyamatok optimalizálásához és a termelékenység növeléséhez. A CISS egyidejűleg számos környezeti paraméter változásait figyelemmel tudja kísérni a prediktív karbantartás hatékonysága érdekében.

Az IP54-es minősítésű, kompakt szerkezet mínusz 20 és plusz 80 Celsius-fok között üzemképes, így széles körben felhasználható az ipar 4.0-alkalmazásokhoz.

(forrás: Mouser)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés