hirdetés
hirdetés

Intelligens gyártásvezérlés

Mesterséges intelligencia a termelési szoftverek piacán

A szoftvermegoldások fejlesztésével foglalkozó VariaTech Consulting elkezdte a mesterséges intelligencia alkalmazását. 

hirdetés

A BX Software termékek gyártó-, logisztikai- és kereskedelmi cégek számára nyújtanak professzionális megoldásokat, melyek az SAP Business One vállalatirányítási rendszert egészítik ki a legkorszerűbb iparágspecifikus funkcionalitással. A technológiai fejlődés és az ipar 4.0 által teremtett új kihívásokra való válaszként komplex megoldással jelent meg az SAP Business One világában a BX Software a 2019. július 1-jétől elérhető új termékcsomagával. A kifejezetten gyártó vállalatoknak fejlesztett szoftvercsomag segítségével lehetőség nyílik a gyártási folyamatok és az erőforrások felhasználásának nyomon követésére, az optimális gyártási tervek azonnali előállítására, valamint az elvégzett műveletek dokumentálásának automatizálására. Az integrált megoldásnak köszönhetően csökken az állásidő és kevesebb ráfordítással – az erőforrások bővítése nélkül – érhető el a késedelem nélküli, pontos, precíz és mégis rugalmas teljesítés.

A szoftvercsomag elemei

BX POEM: Intelligens gyártástervező és optimalizáló (APS) megoldás az SAP Business One-hoz. Mesterséges intelligencián alapuló optimalizálás a maximális hatékonyságért, kiemelkedő funkcionalitás és vizualizáció a rugalmas gyakorlati alkalmazás érdekében.

BX Verse: Valós idejű üzemi adatrögzítést tesz lehetővé a pontos gyártás- és termékkövetésért, illetve hatékonyabb minőségellenőrzést a selejtarány csökkentéséért és a versenyképesség növeléséért.

BX Novel: Olyan gyártási megoldást kínál magas szintű, egyedi igényekkel rendelkező vállalatok számára, amely tökéletesen kezeli a házon belüli és a kiszervezett gyártást egyaránt.

BX Production Booster: Utat nyit a tökéletes gyártás irányába azzal, hogy kiválóan szinkronizálja az adatokat a BX POEM APS felé és lehetővé teszi a BX Verse PDC, valamint a BX Novel használatát is.

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[240536] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés