hirdetés
hirdetés

Pályázat

Meghosszabbított határidő az Év Gyára versenyen

Meghosszabbított határidővel, 2017. január 6-ig jelentkezhetnek a hazai gyártóegységgel rendelkező vállalkozások az Év Gyára versenyre. A pályázók kedvezményesen bérelhetnek területet a 2017-es Ipar Napjai kiállításon. 

hirdetés

Meghosszabbított határidővel várja a pályázati anyagokat a második alkalommal meghirdetett Év Gyára versenyre a Professional Publishing Hungary Kft. kiadásában megjelenő GyártásTrend technológiai magazin. A verseny célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát. Nyolc kategóriában nevezhetnek a cégek, az Év Gyára 2016 címet pedig az a vállalkozás nyerheti el, amely legalább három kategóriában elindult és egyben az első helyen végzett. Az anyagokat 2017. január 6-áig lehet benyújtani. 

Az összetett díjat külön ítéli oda a kiadó a 3 milliárd forint alatti, a 3 és 10 milliárd forint közötti és a 10 milliárd forint feletti éves árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

A verseny kétfordulós, első körben a www.evgyara.hu oldalon letölthető pályázati adatlapot kell kitölteni. Ezt követően verseny szakmai partnere, a Process Solutions szakértő csapata kiválasztja a kategóriák legjobbjait, amelyeket aztán a személyes auditáció során végiglátogat. Az itt tapasztalt eredményeket egy szakmai zsűri előtt prezentálja, az ő véleményezésükkel születik meg a végső döntés.

A kategória és összetett nyertesek az év egyik kiemelkedő szakmai rendezvényén, az Év Gyára Gálán vehetik át a kitüntető elismeréseket.

Idén kedvezményes területbéreleti díj

Idén a verseny együttműködő partnere a Hungexpo, amelynek köszönhetően a pályázók kedvezményekben részesülnek a 2017-es Ipar Napjai szakkiállításon. Azon indulók, akik az elmúlt három évben nem vettek részt kiállítóként az Ipar Napjai kiállításon, a 2017-es eseményen 20 százalék kedvezményt igényelhetnek a területbérleti díj árból. Az elmúlt három évben kiállítóként megjelenő pályázók kétfős, négy napos, 100 000 forint értékű szórólapozási lehetőséget kapnak, amennyiben kiállítóként is jelen lesznek a rendezvényen.

Bővebb információ a versenyről és a zsűritagokról: www.evgyara.hu

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés