hirdetés
hirdetés

Ultrakompakt ipari PC

Még több interfészopció és 1 másodperces szünetmentes tápegység

A Beckhoff ultrakompakt ipari PC-inek legújabb tagja, a C6017 rendkívül kompakt kialakítású, nagyon rugalmasan telepíthető, illetve még több interfészopcióval és beépített szünetmentes tápegységgel is rendelkezik. Ideális minden automatizálási, megjelenítési és kommunikációs feladatra. 

hirdetés

A miniatűr kivitelű C6017-konstrukció gyakorlatilag azonos a közkedvelt C6015 típusú ipari PC-vel, amely jelenleg a Beckhoff legkisebb méretű ipari számítógépe. A C6015 sikere gyorsan további igényeket gerjesztett, különösen olyan alkalmazások esetében, amelyeknél a csatlakoztathatósággal és tápkimaradás esetén az adatbiztonsággal kapcsolatosan szigorú követelmények állnak fenn. A Beckhoff a C6017 típusú ipari PC-t pontosan ennek megoldására fejlesztette ki: a C6015 már meglévő interfészei – egy DisplayPort, két kártyára integrált 100/1000 Base-T Ethernet, valamint egy USB 3.0 és egy USB 2.0 interfész – mellett a C6017 két további RJ45 és két USB 2.0 csatlakozást is tartalmaz. Ezt kiegészíti egy opcionális, kapacitív, 1 másodperces szünetmentes tápegység, amely tápkimaradás esetén biztosítja az adatok megőrzését.

Az új, ultrakompakt, C6017 típusú ipari PC a népszerű C6015-höz képest négy további interfészt és egy szünetmentes tápegységet is tartalmaz, alig magasabb készülékházban
Az új, ultrakompakt, C6017 típusú ipari PC a népszerű C6015-höz képest négy további interfészt és egy szünetmentes tápegységet is tartalmaz, alig magasabb készülékházban

A 82×82×66 mm méretű C6017 csaknem ugyanakkora, mint a C6015, csupán a beépítési mélység nőtt 24 mm-rel. Az Intel Atom processzorral szerelt, akár négymagos, passzív hűtésű, fröccsöntött alumínium-cink ötvözetből készült házba épített ipari PC ideálisan használható akár középes bonyolultságú automatizálási, megjelenítési és kommunikációs feladatok megoldására is.

Univerzálisan alkalmazható számítógép-generáció

Az új, ultrakompakt IPC-termékcsalád ideálisan illeszkedik a korszerű, kihívásokkal teli géptervezési elvárásokhoz – például az egyre szélesebb körben alkalmazott modulrendszerű konstrukciókhoz, a vezérlőszekrények belső terének szűküléséhez, valamint a számítási teljesítmény fokozásával és az árak mérséklésével kapcsolatos nyomáshoz. Az új eszközgeneráció ideális megoldást nyújt különféle alkalmazáshoz, mint például elosztott topológiák megvalósításához vagy korszerű IoT-, illetve ipar 4.0 rendszerek építéséhez.

A számítási teljesítmény igény szerint megválasztható:

– C6015 és C6017 az alapszintűtől a közepes kategóriáig

– C6030 – csúcskategóriás eszköz, magonként akár 3,9 GHz-es Core processzorokkal – rendkívül bonyolult gépekhez, CNC- vagy lineáris szállítórendszeres (XTS) alkalmazásokhoz, átfogó többtengelyes vezérlésekhez, bonyolult funkciókat nyújtó kezelőfelületekhez, rendkívül rövid ciklusidejű alkalmazásokhoz és nagy adatmennyiség kezeléséhez.

www.beckhoff.hu/c6017

Porgánszki Éva Anna
a szerző cikkei

(forrás: Beckhoff/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés