hirdetés
hirdetés

Év Gyára

Még beszállhat a versenybe!

Három hétig lehet még nevezni a gyárak versenyére, idén rekord számú pályázatra számítanak a szervezők. Ne maradjon le róla!

hirdetés

A harmadik éve meghirdetett Év Gyára verseny jól reprezentálja a gyártó szektor működését, lassan, kitartó munkával lehet nagyobb körben aktivitásra sarkallni az ipari vállalatokat. A három éves munka beérni látszik, idén már a pályázati határidő lejárta előtt pár héttel több jelentkezés érkezett a versenyre, mint a megelőző években. A mezőny idén is színesnek ígérkezik, számos iparágból érkeztek jelentkezések.

December végéig kell benyújtani a pályázati adatlapokat az Év Gyára verseny meghirdetett kilenc kategóriájának valamelyikére. Év Gyára az a vállalat lehet, amely több kategóriában jelentkezett, legalább kettőben shortlistre került és egyben az első helyen végzett. A határidő lejárta után a beérkezett anyagokat a Process Solutions kiértékeli, majd azok összesítését követően februárban minden kategóriában kialakul egy shortlist, amelyen a legjobb három pontszámot elérő gyár szerepel. Az ezt követő két hónapban a kiválasztott gyárak személyes auditációja következik. Áprilisban várható a zsűrizés, május elején a díjátadó gála keretében hirdetik ki az eredményeket. Árbevétel szerint három összetett nyertest hirdetnek a szervezők: 3 milliárd forint éves nettó árbevétel alatt, 3 és 10 milliárd forint között és 10 milliárd forint felett. 

A versenyt a GyártásTrend magazint is kiadó PPH Media a Process Solutions szakmai együttműködésével rendezi meg
A versenyt a GyártásTrend magazint is kiadó PPH Media a Process Solutions szakmai együttműködésével rendezi meg

Az innováció, a korszerű termelés, a digitalizáció, a megfelelő beszállítók kiválasztása mind olyan témák, amelyek napjainkban még jobban foglalkoztatják a gyártó szektort, mint korábban. A fejlődés, a korszerű folyamatok implementálása elvárás. A korábbi évek tapasztalata alapján a verseny nemcsak abban segít a vállalkozásoknak, hogy megmutathassák erősségeiket, hanem hogy megmérettessék tevékenységüket, és összemérjék eredményeiket az akár más iparágban gyártó, de méretében és folyamait tekintve hasonlóan működő hazai termelőkkel.

Ne hagyja ki, jelentkezzen!

Bővebb információ: www.evgyara.hu

GyártásTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés