hirdetés
hirdetés

Smart Factory ConnAction konferencia

Gyártsunk okosan!

Melyik hazai gyártóüzem ne szeretne a világ vezető autógyárainak beszállítani? Hogyan fejleszthetjük és tökéletesíthetjük termelésünket csúcstechnológiát képviselő, mégis elérhető árú automatizálási eszközökkel? Az ilyen kérdéseket járja körül az autóipari vállalatok döntéshozóinak, beszállítóinak szervezett ipari informatikai (IoT-) konferencia.

hirdetés

Végre egy konferencia az autóipari vállalatok döntéshozóinak és beszállítóinak, ahol mindent megtudhat a legújabb trendekről, és egyúttal üzleti kapcsolatokat is építhet: a Com-Forth ipari informatikára specializálódott csapata június 21–22-én Kecskeméten rendezi meg a 2. Smart Factory ConnAction konferenciát. A tavalyi rendezvény pozitív visszajelzéseire építve az ez évi kétnapos esemény még változatosabb bepillantást nyújt az iparág legújabb gyártástechnológiáiba, informatikai trendjeibe hazai és külföldi előadók tolmácsolásában, ráadásul a kecskeméti Mercedes gyárban tett látogatással a résztvevők mindennek a gyakorlati oldalát is megismerhetik. Az előadásokból az is kiderül, hogy egy magyar gyártó miképp válhat nemzetközi autógyárak megbecsült, stabil beszállítójává, emellett szervezett találkozók keretében üzleti találkozókra is sor kerül a szakma további képviselőivel, valamint az autóipari megrendelőkkel.

Ha úgy érzi, ideje korszerűsíteni, vagy még modernebbé tenni gyártási folyamatait, és ezzel piacképesebbé tenni vállalatát, akkor ez a rendezvény önnek szól! Sok hónapnyi utánajárás helyett mindössze két nap alatt kiigazodhat az „okos” gyártástechnológiák hatékonyságnövelő lehetőségeiben, a szervezett networking programok keretében pedig akár 10-15 új üzleti kapcsolatra tehet szert! (x)

További információ és jelentkezés itt.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés