hirdetés
hirdetés

Automatizálás

Digitális szolgáltatások koncepciótól az alkalmazásig

A digitális átállás alapjaiban változtatja meg a gyártó vállalatok működését, és ez hatással van a termelőberendezések előállítóira is.

hirdetés

A digitálisan átalakított piacon döntő jelentőségű lesz az átfogó szoftverrendszer és különösen az interaktív digitális termékek meghatározásának, fejlesztésének, megvalósításának, ellátásának és karbantartásának képessége. A hagyományos gépkezelő-alkalmazást, amelyet ma a gépgyártók „szoftvernek” neveznek, a jövőbeni rendszerek csak kis hányadában fogják használni.

A Lenze a digitális kihívásnak egy egységes, kompatibilis szolgáltatásportfólióval áll elébe, amely a több mint 17 éves szoftvergyártói tapasztalatának köszönhető, kiemelten az automatizálási területen. A portfólió a koncepcióktól és a módszertantól az alkalmazási modulokig terjed, és az érzékelők/működtetők szintjeit egészen a felhő üzleti modelljeihez köti.

Erőforrás-kezelési alkalmazás (forrás: Lenze)
Erőforrás-kezelési alkalmazás (forrás: Lenze)

Itt is a portfólió egységes kompatibilitása teszi lehetővé, hogy megfelelő megoldásokat találjanak az ügyfél helyzetére és igényeire. A támogatás a digitális termékek és szolgáltatások ötleteivel és elképzeléseivel kezdődik, és kiterjed a dedikált csapatokra a gyors, rugalmas szoftverfejlesztés, valamint a felhőmegoldások működtetésében és támogatásában. A platformszolgáltatókkal együttműködve a Lenze alkalmazási modulokat tud biztosítani olyan feladatokhoz, mint a kapcsolat- és vagyonkezelés vagy az analitika. A vállalat filozófiája, hogy a magas szintű befektetési biztonság érdekében a nyílt szabványokra és a moduláris architektúrákra összpontosít. Ez azt jelenti, hogy az OEM-ek és a gyártó cégek kihasználhatják a digitalizálás lehetőségeit, új digitális szolgáltatásokat kínálhatnak ügyfeleiknek, és növelhetik a gépek és rendszerek termelékenységét és megbízhatóságát.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés