hirdetés
hirdetés

Csomagolástechnika

Az egyedi igények kiszolgálása egyértelmű érték

Ha alkatrész vagy bármilyen termék tárolásáról van szó, maximálisan egyedi igényeket kell kiszolgálni a csomagolást biztosító gyárnak. Az Adu Alba ezt tűzte zászlajára. (X)

hirdetés

Trend és elvárás is az egyedi igények rugalmas kiszolgálása. Bemutatjuk, hogy milyen szolgáltatásokkal tudják ezt a kihívást teljesíteni egy családi csomagolástechnikai vállalkozásban, Székesfehérváron. 

Változatos eszközök és az egyedi igények találkozása

Az Adu Alba változatos anyagból, méretben nyújt vákuumformázott logisztikai és preciziós-, alkatrésztároló-, csomagoló tálcákat, valamint raklapokat. Automata és félautomata gépeik alkalmasak PS, PS-ESD ABS, ABS+TPU, PVC, PET, PE-HD, PP, PMMA alapanyagú fóliák és lemezek vákuumformázására, 1500 x 1500 mm méretig, tized milliméteres vastagságtól 8 milliméteres vastagságig, és 650 mm mélységig. Termékeiket el tudják látni ABS-TPU bevonattal is, amennyiben erre van igény. 

Vákuumtálcák
Vákuumtálcák

Géppark

Az egyedi igényeket a házon belüli szerszámgyártásnak is köszönhetik, amit Vargáné Csikós Tímea, az Adu Alba általános vezetője mutatott be: "Mérnöki csapatunk irányításával lakatos kollégáink készítik a műanyagipari vákuumgépeinkre az egyedi alumínium szerszámokat, illetve bérmunkában is vállalunk szerszámgyártást és lakatosipari tevékenységet a telephelyünkön található üzemünkben. Szakembereink meglévő tervek, hozott ötletek, törött tárgyak alapján 3D nyomtatás segítségével elkészíti 3D modellek prototípusát, emellett pótolni tudunk hiányzó alkatrészeket. Már az egy darabos,illetve a kis szériás gyártástól rendelkezésre állunk a cégek részére. Jelenleg négy 600 x 600 x 800 mm méretű, és kettő 1000 x 1000 x 1200 mm méretű, vagyis Magyarország talán legnagyobb 3D nyomtatóival rendelkezünk, melyek akár raklap méretben képesek ABS vagy PLA filamentből műanyagot nyomtatni."

Az Adu Alba CNC-gépe
Az Adu Alba CNC-gépe

A géppark része egy korszerű CNC-vezérlésű megmunkálóközpont, amelyen akár 610 x 460 x 510 mm befoglaló méretű vákuumformázó szerszámokat is képes gyártani. A marógép elsősorban a műanyaggyártó részleg szerszámigényét elégíti ki, ezenkívül számos alkatrészt gyártanak acélból, műanyagból és alumíniumból egyéb csomagolóanyagok gyártásához és a karbantartási munkálatokhoz. Gyártásukban a prioritási sorrenden tudnak változtatni, ha szükséges és rugalmasan szolgálják ki a megrendelőket. Sőt, kapacitásuk egy részét üzleti partnereik telephelyén is biztosítják bérgyártás, átmunkálás formájában.

Minőségügy

Az Adu Alba olyan minőségügyi szolgáltatást nyújt az elektronikai termékek, áramkörök átmunkálása során, mint a vizuális ellenőrzés, az alkatrészek mosása, válogatása, méret szerinti ellenőrzése. Elektrosztatikusan védett műhelyeikben forrasztást, szerelést, átmunkálást, alkatrészcserét, válogatást, teszteket is végeznek. 

A minőség megjelenik a folyamatos fejlesztésekben, a termelésirányítás és a vállalatirányítás rendszerszintű működésében és természetesen, tanusítványokban is.

(X)

(forrás: Adu Alba/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés