hirdetés
hirdetés

Áramellátás

Rackszekrénybe szerelhető szünetmentes tápegységek

Az Eaton új készülékekkel bővítette vonali interaktív UPS-termékválasztékát, ezzel is segítve az IT-szakembereket a legmegbízhatóbb áramellátási megoldás megtalálásában a kisvállalati szerverek számára. 

hirdetés

Az 5SC sorozat új Rack és Rack/Tower (RT) modelljei a már ismert Tower modelleket kiegészítve lehetővé teszik, hogy a termékcsalád minden felmerülő igényt lefedjen az 500 VA és 3 kVA közötti teljesítménytartományban. A kompakt készülékek megbízható és megfizethető megoldást nyújtanak a biztonságos üzemeltetéshez az informatikai és az ipari alkalmazások széles körében, mint például szerverek, hálózati és tárolóeszközök, illetve banktechnikai berendezések működtetése.

Extrém keskeny toronykivitel
Extrém keskeny toronykivitel
Világszerte rengeteg olyan létesítmény létezik, ahol a helyszűke miatt nagy kihívást jelent szünetmentes tápegységet elhelyezni a megbízható áramellátás biztosítására. E probléma orvoslására fejlesztette ki az Eaton az 5SC sorozatát, amely még a legkisebb szekrényekkel is kompatibilis: a Rack 1000/1500 modellek akár 500 mm-es szekrényekbe is optimálisan beilleszthetők. A kompakt toronymodellek jól használhatók integrált megoldásokhoz is, például jegykiadó és egyéb automatákhoz vagy ATM-ekhez, ahol a megbízható áramellátás kulcsfontosságú a folyamatban lévő tranzakció biztonságos befejezése érdekében. Stephane Lacroix, az Eaton termékmenedzsere elmondta: „az új sorozat tagjai megfelelnek a CE és a CTUV-US tanúsítványoknak, így megkönnyítik a globális telepítéseket a gépgyártó partnerek és az integrátorok számára”.

Az 5SC sorozat tagjait úgy tervezték meg, hogy egyszerűen kezelhetők és felügyelhetők legyenek. Minden modell rendelkezik LCD-kezelőfelülettel, amely kijelzi a szünetmentes tápegység valós idejű állapotával, a terheléssel és az akkumulátor töltöttségi szintjével kapcsolatos információkat és számos más beállítható paramétert. A tiszta szinuszos kimenet kompatibilitást biztosít a mai legérzékenyebb informatikai eszközökkel, és az állítható bemeneti hullámforma érzékenységének köszönhetően a szünetmentes tápegység speciális környezetekben is alkalmazható.

A költségek minimalizálása és a termék élettartamának optimalizálása érdekében az 5SC sorozat az Eaton szabadalmaztatott ABM-technológiáját alkalmazza, amellyel az akkumulátor élettartama akár 50 százalékkal meghosszabbítható azáltal, hogy csak szükség esetén kapcsolja be az akkumulátor újratöltését.

(forrás: Eaton/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés