hirdetés
hirdetés

Smartcity

Okosiroda, amely alkalmazkodik a dolgozókhoz

Több mint 200 környezeti szenzor (pl. hőmérséklet-, CO2-szint-, páratartalom-mérő berendezés) gyűjt adatokat a budapesti Agora Budapest irodaházban található, bp okosirodáról, a hatékony működés és a járványhelyzet utáni biztonságos irodahasználat érdekében. 

hirdetés

A Symbiosy-technológia segítségével a bp feltérképezheti a munkatársainak egyedi igényeit és képes lesz úgy alakítani az irodatereit, hogy azokban mindenki a lehető leghatékonyabban és a legbiztonságosabb körülmények között dolgozhasson. A Symbiosy-platform folyamatosan ki is elemzi az üzleti működést és a munkavállalói viselkedést. A begyűjtött adatok alapján a bp rendszeres ajánlásokat kap majd arról, hogyan optimalizálható a munkakörnyezet az Agora Hub-ban. A teljesítményt és a jó közérzetet növelő irodakialakítás alfája és omegája, hogy tisztában legyünk vele, az irodában tartózkodók mikor, mire és hogyan használják a munkakörnyezetet. A fizikai iroda digitális lenyomataként funkcionáló Symbiosy ennek érdekében folyamatosan begyűjti, kiértékeli és továbbítja ezeket az adatokat a bp szakmai csapatainak, akik így valós időben követhetik nyomon a munkatársak irodahasználati szokásait.

A Symbiosy új szintre emeli az irodai élményt, azáltal, hogy a munkatársak szokásait és igényeit folyamatosan elemezve biztosítja a kellemes munkahelyi közérzetet és ösztönzi a produktivitást. A lehető leghatékonyabb irodahasználatot nemcsak intelligens tárgyalófoglalási-rendszerrel, hanem az egyes megbeszélések hosszának, a résztvevők számának, valamint a foglalási szokások professzionális kiértékelésével is segíti. A Symbiosy-technológia lehetővé teszi a bp munkatársainak azt is, hogy megtalálják az igényeiknek legmegfelelőbb helyet az irodán belül, akár arra van szükségük, hogy könnyen elérhetők legyenek, akár arra, hogy elmélyülten dolgozzanak, akár arra, hogy feltöltődjenek. Ezen felül, bárhol is lépnek majd be az épületbe, arcfelismerő rendszer is könnyíti majd az akadályoktól mentes, házon belüli mozgásukat

A bp irodaházában a HB Reavis „More” szolgáltatásai is megtalálhatók lesznek. Ezek a közérzetjavító funkciók (pl. rendezvények, concierge szolgáltatás, ingyenes kerékpármegosztás, prémium üzemeltetés és más előnyök) növelik az ott dolgozók elkötelezettségét és ezáltal hozzájárulnak a tehetségek bevonzásához és megtartásához is. Az, hogy a bp emellett a komplex szolgáltatásokat kínáló irodatípus mellett döntött, jól mutatja, hogy a világ egyik legnagyobb olajipari vállalatának kiemelten fontos az Agora Budapest irodáiba beköltöző, közel 2000 kollégájának a közérzete és egészsége. A bp munkatársai a 2020 szeptemberére tervezett megnyitást követően egy bejárás keretében ismerkedhetnek majd meg a Symbiosy-technológia nyújtotta előnyökkel.

(forrás: HB Reavis)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés