hirdetés
hirdetés

Nyomtatóból összekapcsolódó munkahelyi asszisztens

A Xerox bejelentette, hogy 29 új ConnectKey kompatibilis nyomtatót, illetve multifunkciós berendezést vezet be a piacra, amelyeket egytől-egyig felvértezett biztonságos, helytől függetlenül használható megoldásokkal, felhőkapcsolattal, termelékenységet támogató funkciókkal és applikációkhoz való hozzáféréssel.

hirdetés

Az új ConnectKey portfolió a hagyományos nyomtatóberendezéseket átalakítja okos, összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké, amelyek reflektálnak napjaink üzleti életének elvárásaira. A perszonalizált munkafolyamatok, a felhőszolgáltatáshoz valóegy érintéses hozzáférés, illetve a többszintű biztonsági funkciók jelentik az új nyomtatást, másolást és faxolást.

A termékcsalád magában foglalja a különböző méretű, sebességű és tudású berendezéseket, amelyek egyaránt illeszkednek a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok igényeihez. Az egész portfoliót meghatározza a kiemelkedő felhasználói élmény.

„A munkavégzés folyamata mára áttevődött a munkaasztalról a hordozható eszközök felé. Sokkal személyesebbé vált a folyamat, ezért mobil- és felhőtechnológiájú környezethez illeszkedő, munkahelyi asszisztenciát ellátó portfóliót építettünk, amely alkalmazkodik a fejlődéshez” – hangsúlyozta Jeff Jacobson, a Xerox vezérigazgatója.

Alkalmazkodik a mobil- és felhőtechnológiájú környezetekhez (forrás: Xerox)
Alkalmazkodik a mobil- és felhőtechnológiájú környezetekhez (forrás: Xerox)

Az új termékeket a Xerox VersaLink és a Xerox AltaLink sorozat tagjaiként fogjuk megismerni. A 19 nyomtatót és multifunkciós berendezést magába foglaló VersaLink szériát a kisebb munkacsoportokra szabva alakították ki, míg a tíz multifunkciós eszközt felölelő AltaLink szériát a nagyobb munkacsoportokra méretezve hozták létre.

(forrás: Xerox/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés