hirdetés
hirdetés

Szoftver

Így növelhető az ipari termelékenység

Az ipari vállalatok a Rockwell Automation ThinManager platformjának 11.0 verziójával még jobban egyéni igényeiknek megfelelően alakíthatják a termelési információk megjelenítését. A vékonykliens-szoftver legújabb verziója Connected Enterprise környezetben jobb vizualizációt biztosít, és növeli a termelékenységet, a biztonságot és a mobilitást.

hirdetés

A vállalatok a ThinManager szoftver új, Factory Talk Activation licencelési opciójával növelhetik saját termelékenységüket. Ennek segítségével korlátlan mennyiségű FactoryTalk View SE felhasználói munkamenetet lehet megjeleníteni mindössze egy FactoryTalk View SE kliens licenccel rendelkező terminálon, hogy a dolgozók további költségek nélkül férhessenek hozzá a munkájukhoz szükséges információkhoz. A hagyományos mesterlicencelés továbbra is elérhető a felhasználók számára.

Emellett még több információ válik mobillá, ami szintén növelheti a termelékenységet. A ThinManager szoftver tabletalkalmazását is továbbfejlesztették, és most már a mozaikos ablakelrendezést, a virtuális képernyőket és az IP kamerákat is támogatja iOS és Android rendszeren egyaránt. A frissítés lehetővé teszi a vezérlőterem-jellegű kompozit alkalmazás használatát mobil eszközökön. A felhasználók így már menet közben is több tartalomforrást tudnak párhuzamosan nyomon követni.

A ThinManager szoftver vizuális megjelenítése
A ThinManager szoftver vizuális megjelenítése

További előny, hogy a vállalatok jobban tudnak vizualizálni több alkalmazást vagy nagyobb önálló alkalmazásokat a szoftver kibővített MultiMonitor funkciójával, ami most már akár hét monitort is támogat egyetlen terminálon. A frissített szoftververzió támogatja az Allen-Bradley VersaView 5200 Multi 4K Display vékonyklienst, amely 4K felbontásban akár 7 videokimenetet is képes biztosítani.

A 11.0 verzióval a felhasználók rugalmasabban navigálhatnak a ThinManager szoftver érintőképernyőjén. Az érintőképernyő új nyomvatartó funkciójával a dolgozók hatékonyabban férhetnek hozzá az információkhoz és eszközölhetnek változtatásokat.

Még nagyobb biztonság

A ThinManager szoftver már eddig is számos hitelesítési módszert kínált, de a 11.0 verzióval már USB címkebeolvasó modul is elérhető. A rendszergazdák így széles kínálatból választhatják ki, hogyan nyújtanak biztonságos hozzáférést a felhasználóknak.

Helyi nyelv támogatása

A ThinManager szoftver mostantól a nem angol nyelvű billentyűkiosztásokat is támogatja, és a képernyőn megjelenő virtuális billentyűzet is beállítható nem angol nyelvű felhasználáshoz. A frissítésnek köszönhetően a felhasználók saját nyelvük karakterkészletét használva írhatják be az adatokat, például a jelszavakat is. A jövőben érkező frissítések további lokalizációs támogatást tartalmaznak majd.

(forrás: Rockwell Automation/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés