hirdetés
hirdetés

Adatbiztonság

Biztonságos adatmentés középvállalkozásoknak

Az Acronis backup-as-a-service (BaaS) megoldásával egy egyedi, teljes körű, egyszerűen kezelhető adatmentési csomagot kínál a kis- és közepes vállalkozásoknak.

hirdetés

"Legyen szó elvesztett mobiltelefonról, sérülékeny felhőalapú applikációról vagy zsarolóvírus támadásról, a kkv-k minden eddiginél jobban ki vannak téve az adatvesztés veszélyének" – mondta John Zanni, az adatok és rendszerek hibrid felhő alapú biztonsági mentési megoldásainak szállítója, az7 Acronis marketing igazgatója. 

Az Acronis Backup Cloud legutolsó verziójával a szolgáltatók ügyfelei bármely – fizikai, virtuális vagy felhő alapú – infrastruktúrájuk védelmére választhatják az előfizetést vagy a folyamatos licencet. A szolgáltatás nem jár belépési költséggel és pay-as-you-go, azaz tényleges felhasználás alapján működik, amely így a szolgáltatás folyamatos bővülését vonhatja maga után a mentett adatmennyiség növekedésével párhuzamban.

Adatok és rendszerek biztonsági mentése percek alatt 

A kulcsrakész biztonsági mentési és helyreállítási szolgáltatás percek alatt indítható és futtatható, amely minden szerver, munkaállomás és mobil eszköz adatainak mentését és helyreállítását biztosítja, beleértve a felhőalapú szolgáltatások és applikációk teljes körét. A megoldás könnyen beilleszthető a szolgáltatók különböző informatikai környezetébe.

Az Acronis Software Defined Storage-dzsal a szolgáltatók rugalmas tárolási opciókat nyújthatnak az ügyfeleiknek: rendelkezésükre áll az Acronis adatterülete, de az ügyfelek igényei szerint privát felhőt is létrehozhatnak saját tárterületen vagy harmadik fél tárterületén, beleértve a Microsoft Azure-t, az Amazon S3-t, és az IBM SoftLayert, illetve a helyi szolgáltatók adatterületeit. Az Acronis Backup Cloud lehetővé teszi azt is, ahogy a szolgáltatók az önkiszolgálás és a teljes kiszolgálás preferált keverékét biztosítsák ügyfeleiknek.

Az új Acronis Storage opcióval jelentős költségcsökkentés és hatékonyabb időgazdálkodás valósítható meg több ügyfél egy felületen való menedzselésével. A szolgáltatók egy egységes irányítási felületen telepíthetik a szoftvert, követhetik nyomon ügyfeleik működését és ellenőrizhetik a biztonsági mentéseket egy-egy ügyfél saját igényei szerint optimalizált – például több helyszínen lévő - vállalati környezetében.

„Az Acronis a teljes eszközvédelemtől a teljes digitális üzletvédelem felé mozdul” – mondta Serguei Beloussov, az Acronis társalapítója és vezérigazgatója. 

Magyarországon az Acronis Backup Cloud a Kvazar-Micro CEE Kft. kínálatában elérhető.

(forrás: GyártásTrend/Acronis)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés