hirdetés
hirdetés

Ipari kommunikáció

A szappanadagolók is mobilon kommunikálnak

A Tork szappanadagolói mobilon értesítik a takarítókat az utántöltés szükségességéről.

hirdetés

Napjainkban körülbelül 4 millió takarító dolgozik Európa-szerte. A létesítményüzemeltető iparban gyors növekedés figyelhető meg az utóbbi időben, és például Németországban már több embert alkalmaz az iparág, mint az autóipar. De az ipar legfontosabb tényezője a növekedés és az új fejlesztések közepette is változatlan: ez pedig a cégek által nyújtott szolgáltatások mögött álló emberek. A létesítményüzemeltetési ipar nemzetközi beszállítójaként ismert SCA több innovációt is bevezetett a közelmúltban Tork nevű márkájával kapcsolatosan.

Egy innováció, amely forradalmasította a takarítók munkavégzését a Tork Easy Handling csomagolástechnikája – egy ergonomikusan kidolgozott újratöltős csomagolás, amelynek tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a takarítók egyszerre több egységet hordhassanak magukkal minimális erőfeszítéssel. Perforált csomagolása oldalról könnyen nyitható, ezért a tárolóhelyiségekben egymás tetejére rakott csomagok is könnyen hozzáférhetők, és szétnyíló szerkezete megkönnyíti a hulladék elhelyezést. 

Mobiltelefonra érkezik az értesítés a takarítás szükségességéről (forrás: SCA)
Mobiltelefonra érkezik az értesítés a takarítás szükségességéről (forrás: SCA)

A létesítményüzemeltető ipar most kihívásokkal teli és egyben izgalmas idők elé néz. Olyan technológiák bukkannak fel, amelyek megváltoztathatják a megszokott munkamódszert. Ezzel a fejlődéssel összhangban az SCA nemrégiben kifejlesztette Tork Easy Cube nevű szolgáltatását, amelyet a tavalyi ISSA Interclean nemzetközi takarítóipari vásáron is bemutatott. A szolgáltatás alapja, hogy az adagolókat és a szemeteseket beépített szenzorokkal látják el, amelyek valós idejű adatokat nyújtanak az újratöltési és karbantartási szükségletekről. Ez lehetővé teszi, hogy a takarítók ne keményebben, hanem okosabban dolgozzanak, és egy állandó takarítási menetrend követése helyett akkor takarítsanak, amikor szükséges. Ez az innovatív megoldás egyelőre Németországban és Svédországban érhető el.

(forrás: SCA/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés