hirdetés
hirdetés

Ipari PC

A moduláris, C6027 típusú vezérlővel tovább bővült az ultrakompakt ipari PC-k termékcsaládja

Passzív hűtés, nagy számítási teljesítmény, skálázható interfész-bővítések és egymásodperces szünetmentes táplálás – ezt nyújtja az új ipari PC.

hirdetés

A Beckhoff C6027 típusú, ultrakompakt, ventilátor nélküli, Intel Core i U sorozatú processzorokkal szerelt ipari PC-je kis mérete ellenére nagy számítási teljesítménnyel rendelkezik. A már forgalomban lévő, C6025 típusú ipari PC-vel összevetve a C6027-be egy második áramköri panel is behelyezhető, amely lehet egy további interfész vagy egy belső, egymásodperces szünetmentes energiaforrás. A vezérlő további változatai előkészületben vannak.

A C6027 típusú, ultrakompakt, moduláris ipari PC számos új területen alkalmazható. Beépített második áramköri kártyája igény szerint lehet interfész- vagy funkcióbővítő panel. A jelenleg elérhető konfiguráció:

  • 6 db Ethernet-csatlakozó (RJ45);
  • beépített egymásodperces szünetmentes táp a megőrzendő adatok tárolásához.

Jelenleg hat Ethernet-csatalakozót tartalmazó, második áramköri kártyájának köszönhetően a Beckhoff C6027 típusú ultrakompakt ipari PC-je ideálisan alkalmazható számos különféle területen
Jelenleg hat Ethernet-csatalakozót tartalmazó, második áramköri kártyájának köszönhetően a Beckhoff C6027 típusú ultrakompakt ipari PC-je ideálisan alkalmazható számos különféle területen

Az alapszintű, azaz összesen kilenc Ethernet-csatlakozót tartalmazó kiépítésében a C6027 ideálisan alkalmazható IoT- vagy biztonsági célú átjáróként, különféle gép- és rendszermodulok rendszerbe kapcsolására. Ezen hálózatperemi funkción kívül a C6027 típusú ipari PC nagy teljesítőképességű és rendkívül kompakt – mindössze 82 x 127 x 69 mm méretű – gépvezérlőként is használható. A különféle és rugalmas rögzítési lehetőségekkel rendelkező eszköz szinte minden vezérlőszekrény- és gép-elrendezésben elfér.

Az új ipari PC energiahatékony, a sorozat más processzoraihoz képest jelentősen kisebb energiafogyasztású Intel Core i U processzorának és korszerű hűtési konstrukciójának köszönhetően a keletkező teljes hőmennyiség tisztán passzívan, egyoldalas hűtőbordán disszipálható. A nagynyomású présöntéssel gyártott alumínium- és cinkprésöntvény házba szerelt ipari PC főbb jellemzői:

  • akár négy processzormag;
  • 4 GB DDR4 RAM (8 GB-ra bővíthető);
  • 40 GB-os, M.2 szabványú SSD meghajtó, 3D flash-memóriával;
  • 1 db DisplayPort videójel-csatlakozó;
  • 4 db USB 3.0 port;
  • beépített Ethernet-vezérlő, 3 db 100/1000Base-T interfésszel;
  • üzemi hőmérséklettartomány: 0–50 Celsius-fok.
(forrás: Beckhoff)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés