hirdetés
 

IoT és AI felügyeli a felvonókat

Városi mobilitás a magasban

A felvonók a városi közlekedés legelterjedtebb formáját képviselik, meghibásodásuk ezért a várakozási idő növelésével meglepően nagy kárt okoz a gazdaságnak. A thyssenkrupp a dolgok internetjére kapcsolja liftjeit, hogy mesterséges intelligenciával fokozza rendelkezésre állásukat.

Idén tavasszal a thyssenkrupp a francia EDF energiaszolgáltató központjában is bevezeti MAX prediktív felvonó-karbantartó megoldását, hogy csökkentse a meghibásodásból fakadó kiesések számát és időtartamát. A próbaprojekt, amely a központban működő 17 felvonó rendelkezésre állását hivatott növelni, Franciaországban a rendszer első installációját valósítja meg, a két fél azonban a továbbiakban az EDF összes telephelyére kiterjeszti a rendszert, így az 585 lift és 1545 automata ajtó működését teszi majd hatékonyabbá. Németországban, Spanyolországban, az Egyesült Államokban, Brazíliában és Dél-Koreában azonban a MAX már ma is több mint 124 ezer felvonó zavartalan üzemelése felett őrködik.

Ha ma csak 10 perce van, ezt a cikket olvassa!

-

Mindent az iparról egy kávé mellett a GyátrásTrend standján


Az Ipar Napjai – Mach-Tech szakkiállítás kiállítási katalógusának hivatalos partnereként a GyártásTrend Magazin szeretettel meghívja önt, hogy látogasson meg minket május 14-17. között a Hungexpo Vásárközpontban. Standunkon nem csak a hazai gyárak egyetlen magyarországi megmérettetéséről, az Év Gyára versenyről kaphat bővebb tájékoztatást, de májusi extra lapszámunkkal, korábbi kiadványainkkal is találkozhat, illetve digitalizációs tematikában kidolgozott országjáró roadshow-nkról is bővebb információt kaphat!
Szeretettel várjuk egy szendvicsre és kávéra a G Pavilon 203D standján!
Regisztráljon ingyenes belépőért itt.

GyártásTrend - Az iparról minden nap - Kövessen bennünket a Facebookon is!

Impresszum

-
© 2009 - 2019, GyártásTrend
 A PPH Media adatkezelési tájékoztatóját ITT olvashatja.