Biztonsági azonosítás

Védelem azonosítással a veszélyes árucikkekkel szemben

A Brady számos megbízható és jól látható biztonsági azonosító megoldást kínál a kitettség veszélyének csökkentésére.

hirdetés

Az EU-OSHA szerint az európai vállalatok 38 százaléka számol be potenciálisan veszélyes vegyi vagy biológiai árucikkekről a munkahelyeken. Az ezeknek való kitettség akut és hosszú távú betegségekhez és sérülésekhez vezethet, például légzőszervi és más szerveket érintő károsodáshoz, foglalkozással összefüggő daganatos megbetegedésekhez, mérgezéshez vagy fulladáshoz. A Brady számos megbízható és jól látható biztonsági azonosító megoldást kínál a kitettség veszélyének csökkentésére.

Cél a veszélyhelyzetek nullára csökkentése (forrás: Brady)
Cél a veszélyhelyzetek nullára csökkentése (forrás: Brady)

GHS/CLP-címkék: egyszerűen kommunikálhatók a veszélyes anyagokkal kapcsolatos kockázatok, így elkerülhetők a balesetek, és javítható az EU-s jogszabályoknak való megfelelőség.

Csőjelölők: a munkatársak tájékoztatása és a veszélyes viselkedés elkerülése céljából azonosítható, mi áramlik az üzem csöveiben.

Biztonsági jelzések: egy egyszerű biztonsági jelzés is megakadályozhatja a költséges munkahelyi baleseteket, ha jól látható, figyelemfelkeltő és könnyen érthető.

Szolgáltatások: vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen helyszíni látogatást vagy felmérést, hogy könnyen kiválaszthassa az igényeinek megfelelő megoldásokat!

A címkézéssel számos lehetőség nyílik a veszélyes árucikkek kezelésére
A címkézéssel számos lehetőség nyílik a veszélyes árucikkek kezelésére

A Brady további megoldásokat is kínál a veszélyes árucikkek kezelésére, például szállítási jeleket, vizuális címkézést, padlójelölést, kiömlések elhárítására szolgáló és kizárási/kitáblázási eszközöket.

Ismerjen meg még több, a munkahelyeken a veszélyes árucikkek azonosítására használható eszközt! Útmutató kérésére ezen a linken van lehetőség.

(x)

(forrás: Brady/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés