Elektronika

Vandálbiztos kapcsolók

A TE Connectivity Alcoswitch vandálbiztos kapcsolói rugalmas és megbízható megoldást kínálnak ipari alkalmazásokhoz.

hirdetés

A TE Alcoswitch kapcsolóit a biztonság és a megbízhatóság jegyében tervezték. Rugalmas és vandálbiztos megoldást kínálnak a panelre szerelhető alkalmazások széles választékához, többek között kioszkok, jegykiadó automaták, ATM-ek és árusító automaták, ipari berendezések, liftek és mozgólépcsők, műszerek, valamint kommunikációs és vezérlőberendezések számára.

A TE Alcoswitch kapcsolói a panel hátulján rögzíthető lapos anya révén vandálbiztos megoldást kínálnak, emellett különböző panelméretekben, többek között 16, 19 és 22 mm-es változatban is elérhetők. A kapcsolók egy- és kétpólusú konfigurációban is beszerezhetők, szigetelésük pedig IP67-es besorolású védettséget nyújt.

A kapcsolók könnyen használható felhasználói felülettel és nagy nyomógombbal rendelkeznek.Opcionálisan fehér, piros, sárga, zöld és kék színű LED-állapotjelzővel is felszerelhetők, amely megvilágítja a kapcsolót. A LED-ek számos nyomógomb-szimbólummal, többek között rögzített gyűrű, mozgó gyűrű, pont és tápellátás logókkal könnyítik meg a használhatóságot. Számos kialakítás elérhető, többek között az egypólusú pillanatműködésű, az egypólusú be/ki kapcsolható, a kétpólusú pillanatműködésű, illetve a kétpólusú be/ki kapcsolós.

A biztonság és a megbízhatóság jegyében tervezték (forrás: RS Components)
A biztonság és a megbízhatóság jegyében tervezték (forrás: RS Components)

A kapcsolók üzemi hőmérséklet-tartománya –20 °C és 55 °C között mozog. Sorkapcsaikban szilikonnal szigetelt, ezüsttel vagy arannyal borított rézcsatlakozóval ellátott rozsdamentes acél működtetőelem található. Mind a 19, mind a 22 mm-es kapcsolók számos szabványnak megfelelnek, többek között az EU RoHS és a  REACH szabályozásoknak, illetve az UL (E46765) előírásainak. 

(forrás: RS Components/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés