Technológia

Újdonságok a termikus képalkotásban

A neves hőképalkotó rendszereket gyártó FLIR Systems bemutatta új, továbbfejlesztett FLIR Exx hőkameráit.

hirdetés

Egy, kifejezetten ipari szakemberek számára kialakított, megfizethető árú, mégis funkciókban gazdag, ergonomikus és a legmagasabb minőséget képviselő hőkamera-sorozatot, amely jelentősen felgyorsítja az elektromos és mechanikai vizsgálatokat. A FLIR Exx sorozatú hőkamerákat MeterLink és Bluetooth csatlakozási funkciókkal is felszerelték, amelyek hozzájárulnak a vizsgálatok gyors és pontos elvégzéséhez.

Funkciókban gazdag, mégis megfizethető
Funkciókban gazdag, mégis megfizethető

A hőkamerák csatlakoztatása más műszerekhez és mérési eszközökhöz lehetővé teszi az egyszerű információcserét az ügyfelekkel vagy a kollégákkal. A FLIR MeterLink technológia ezáltal támogatja a FLIR Exx sorozatú készülékek felhasználóit, hogy időt takarítsanak meg a Bluetooth-on keresztül, egy Extech lakatfogó vagy többfunkciós nedvesség- és páratartalom-mérő segítségével gyorsan megszerzett adatok révén. Ezenfelül a képek és mérési adatok vezeték nélkül, könnyen áttölthetők okostelefonra vagy tábla-PC-re.

A legfontosabb fejlesztések

FLIR Systems még tovább javította a FLIR Exx sorozatot a következőkben részletezett módokon.

Még könnyebb használni A most bemutatott sorozat új felhasználói felületet és billentyűzetet kapott a kamerák rendkívül egyszerű kezelhetősége érdekében. A mérési hőmérséklet határa +650 °C, és a gyári, beépített point-and-shoot funkció lehetőséget nyújt a termikus jpg képek és videofelvételek (streaming) minden szükséges hőmérsékleti adatát tartalmazó fájl mentésére.

Szabadalmaztatott MSX A FLIR által szabadalmaztatott MSX technológiával készített felvételek kivételes minőségű és valós idejű termikus képek. A technológia élesebb hőképet, gyorsabb célorientációt és végtelenül egyszerű jelentéseket eredményez. A hőkamera olyan kombinált tárolási funkciókat nyújt, mint hőkép, hő- és vizuális kép, MSX, Fusion és kép a képben (PIP).

Autoorientáció A FLIR Exx sorozat automatikus tájolási funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a hőkamera automatikusan beállítja a mérési adatokat a kijelzőn, attól függően, hogy annak helyzete éppen függőleges vagy vízszintes.

Megerősített védőburkolat ipari környezetre Az Exx sorozatú hőkamerák masszívabb, erőteljesebb burkolatot kaptak, amely gumírozott külsővel ergonomikus fogást biztosít.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[159386] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés