Megmunkálás

Új csiszolókat kínálnak fémmegmunkáláshoz

Az új, ezüstkötésű csiszolókorongok fejlett szemcsetechnológiákon alapulnak, amelyek költséghatékony és optimalizált vágási, köszörülési és csiszolási képességeket biztosítanak.

hirdetés

Az RS Components (RS) a 3M hordozható kötött csiszolószerek új Silver portfólióját vezette be, amely a szerszámok széles választékához használható vágására és csiszolására a fémmegmunkálási alkalmazásokban. A 3M Silver portfólió új termékei közé tartoznak a süllyesztett közepű csiszolókorongok és a darabolókorongok.

A csiszolók létfontosságúak a termékek gyártása során többek között a következő alkalmazásokban: épületek, hidak és olaj- és gázinfrastruktúra, valamint a vasúti és hajógyártási ágazatok fémszerkezetének készítése, vagy a gépek és berendezések építése számos iparág számára, illetve számos általános fémmegmunkálási alkalmazás.

Rendkívüli tartósság, egyenletes vágás (forrás: 3M)
Rendkívüli tartósság, egyenletes vágás (forrás: 3M)
Az új 3M Silver csiszolók a fémek szeletelésére és a gyorsabb és hűvösebb vágásra alkalmas 3M „precíziós kialakítású szemcse” technológiájának használatát a hagyományos szemcsés termékekhez képest hosszabb élettartammal kombinálják. A rendkívül tartós anyag egyben egyenletes vágást biztosít a teljes élettartama során. A Silver termékcsalád a vágási képesség és a kopásállóság jól kiegyensúlyozott kombinációját nyújtja, ami általában alacsonyabb költséget eredményez a csiszolószerek vonatkozásában az olyan helyeken, ahol nincs igény, vagy nem tudják kihasználni a 3M csúcsminőségű csiszolóanyagait, mint például a Cubitron II csiszolókat.

A 3M Silver süllyesztett közepű csiszolókorongjai (DCGW) a derékszögű csiszolók új osztályát képviselik. A család ideális választás hegesztéseltávolítási, élezési, peremezési és sok más alkalmazáshoz. Gyorsabb vágást és hosszabb élettartamot kínál, mint az alumínium-oxid és alumínium-cirkónium-dioxid korongok. Ezen kívül a 3M Silver vágókorongok prémium teljesítményű szerszámok, amelyek a mindennapi használatra megfizethetők. Ezek a termékek gyors és sima vágási műveletet biztosítanak minden típusú vasfém, rozsdamentes acél és ötvözött acél esetében.

(forrás: RS Components/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés