Elektronika

Többszörösen díjazták az adagolószelepet

Az elektronikai iparban zajló innovációkat jól mutatja a Nordson EFD Liquidyn P-Jet Solder Plus egyedülálló jetszelepe.

hirdetés

P-Jet Solder Plust forrasztópaszták extrém pontosságú és nagy gyorsaság mellett is megismételhető adagolására tervezték. A pneumatikus adagolószelepet nemrégiben két jelentős ipari díjjal is kitüntették: elnyerte a 2018-as EM (Electronics Manufacturing) Asia innovációs elismerést, valamint az SMT Chine Vision díjat is.

Az EM Asia Innovation Awards az ázsiai elektronikai iparban kiemelkedő innovációkat jutalmazza, ezzel is ösztönözve a cégeket a legmagasabb ipari színvonal elérésére és a fejlődés előmozdítására. A P-Jet SolderPlus jetszelep a VA kíválósági díjat nyerte el a forrasztópaszták nyomtatása, illetve adagolása kategóriában.

Forrás: Nordson EFD
Forrás: Nordson EFD
Az SMT China Vision Award a felületszerelési technológia kiválóságait ismeri el Kína elektronikai gyártóiparában. A forrasztópaszta-adagoló szelep a speciális rendszerek kategóriájában részesült a díjban. Mindkét kitüntetést a Nepcon Chine East szakvásáron és konferencián jelentették be április 24-én, Sanghajban.

„Ez egy olyan kitüntetés, amellyel a legjelentősebb fejlesztéseket díjazzák az ázsiai felületszerelési és elektronikai iparban – mondta Julian Greiner, a Nordson EFD jetszelepekért felelős termékmenedzsere. – A P-Jet SolderPlus forrasztópaszta-adagoló jetszelep fejlesztésénél a termelékenység fokozását tartottuk szem előtt a rövidebb szállítási idők, a nagyobb pontosság, valamint a kiadagolt paszták megismételhető mennyisége érdekében akár sík, akár attól eltérő felületekre, akár pedig változó tűrésű munkadarabokra.

A P-Jet SolderPlus szelep a Nordson EFD SolderPlus forrasztópaszta-kínálatára alapozott teljes rendszer egy elemeként használható, ezzel idő takarítható meg, valamint egyszerűsödik a rendszerkialakítás.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés