Gépelemek

Több mint 150 innováció a virtuális kiállításon

Megnyílt a tárlat az interneten, amely a mozgó alkalmazásokban használható műanyag elemek világába kalauzolja a látogatókat.

hirdetés

A világ legkönnyebb karbon vezetőrendszerétől kezdve az ipar 4.0 koncepció szerinti vezetékeken keresztül a 3D-s nyomtatási szolgáltatásig: a kölni székhelyű cég most egy virtuális kiállítással nyújt különleges lehetőséget a szakembereknek. Az interneten keresztül a látogató „bebarangolhat” egy mintegy 500 m2 méretű standot, és multimédiás információkat szerezhet a „Cost down, life up!” témában.

Az Igus az interneten az újdonságait bemutató kiállításon 155 műanyag-innovációt és programbővítést szerepeltet a mozgatáshoz használt műanyagok (motion plastics) minden területéről. Akár a kenés- és karbantartásmentes csapágytechnikáról, akár a jövő üzemének vezetékeiről vagy az energiaellátó rendszerek új fajtáiról van szó, a látogatók megtudhatják, hogyan növelhetik saját alkalmazási területükön az élettartamot, és hogyan csökkenthetik költségeiket a mozgó alkalmazásokhoz készült, kiemelkedő teljesítményű műanyagok segítségével.

Virtuális séta tehető az újdonságokat bemutató kiállításon (forrás: Igus)
Virtuális séta tehető az újdonságokat bemutató kiállításon (forrás: Igus)

Az ezen a címen ingyenesen elérhető kiállítás érdekes betekintést nyújt a motion plastics sokrétű alkalmazásába. A harmincnál több videó és az ötvennél több pult további információkkal szolgál az új termékekről és szolgáltatásokról. A látogatóknak ezen felül linkek segítségével lehetőségük van arra, hogy a rendező honlapján még bővebben tájékozódjanak, és a harmincnál is több online segédeszköz különösen megkönnyíti számukra a keresést, a konfigurálást és a rendelést.

(forrás: Igus/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés