Törlőkendő

Szöszmentes tisztaság a high-tech üzemekben

A megfelelő törlőkendő képes a legmodernebb gyárak működőképességét biztosítani, végső soron mindennapi életünket megkönnyíteni.

hirdetés

Olyan korban élünk, amikor egyre kisebb részecskék életünk egyre nagyobb részére vannak befolyással. Gondoljunk csak a mobiltelefonokra, amelyek a mindennapjainkban már létszükségletnek számító információk elérését biztosítják, vagy az autóinkban található szenzorokra, amelyek a biztonságos utazásról gondoskodnak! Ezen készülékek hibátlan működéséhez többek közt rendkívül tiszta felületekre van szükség, amelyek lehetővé teszik a jelek leolvasását vagy tökéletes vételét. A MEWA a textilszolgáltatási piac egyik vezetőjeként erre a területre is nyújt megoldást, méghozzá a Protex elnevezésű tisztítókendője formájában.

A Protexet érzékeny felületek tisztítására fejlesztették ki, legyen szó akár kifinomult készülékek szenzorairól, akár az optikai, elektronikai vagy az élelmiszeriparban használt képernyők felületéről. Ezekben az ágazatokban egészen kicsi szennyeződésrészecskék vagy zsírfoltok is olyan hibákat okozhatnak, amelyek hosszú leállásra kényszerítik a berendezéseket, ami egyúttal komoly költségeket is jelent. Mindez elkerülhető a MEWA Protex alkalmazásával.

Maradéktalanul eltávolítja a zsírnyomokat és az ujjlenyomatokat (forrás: MEWA)
Maradéktalanul eltávolítja a zsírnyomokat és az ujjlenyomatokat (forrás: MEWA)

Ezt a törlőkendőt mikroszálas szövetből állítják elő a vállalat szövödéjében. A Protex használatával a sima felületekről szárazon vagy kissé benedvesítve maradéktalanul el lehet távolítani a zsírnyomokat és az ujjlenyomatokat. A termék legnagyobb előnye óriási felszívóképessége, és az, hogy a tisztítás után gyakorlatilag nem marad szösz a felületen. A Protex szerkezetének köszönhetően a saját súlyának többszörösét képes megkötni.

A termék a vállalat többi törlőkendőjéhez hasonlóan teljes körű szolgáltatási rendszer keretében jut el az üzemekbe. A törlőkendőket kiszállítják, a használtakat elviszik, kimossák, és újra kijuttatják a felhasználás helyére – és mindezt többszörösen díjazott precizitással. A kendőket minden mosási folyamat után ellenőrzik, és szükség esetén kicserélik.

(forrás: MEWA/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés