Utómegmunkálás

Szerelőállomás teljes funkcionalitással

A WXR 3 helytakarékos, elfogadható költséggel beszerezhető utómegmunkáló sorozat, amelynek intelligens energiagazdálkodása csökkenti az energiafogyasztást.

hirdetés

Az RS Components bemutatta a WXR 3 teljes körű funkcionalitással rendelkező utómegmunkáló állomás sorozatát, a Weller WX termékcsalád legújabb tagját, amely kompatibilis minden Weller WX „intelligens” eszközzel. A WXR 3 egy 600 W-os, 3-csatornás utómegmunkáló eszköz, amely kivételes teljesítményt nyújt, és számos új, innovatív tulajdonsággal rendelkezik, mint például a nyomon követhetőség és az asztali vezérlő. A munkaállomás ára rendkívül versenyképes, raktáron rendelkezésre áll, ezért bármikor gyorsan eljuttatható a vevőhöz. A Weller forrasztókészülékek kibővített választéka beszerezhető az RS-től. Az új WXR 3 sokféle alkalmazás esetén kínál költséghatékony megoldást forrasztásra, kiforrasztásra és forró levegő használatára, laboratóriumokban és az iparban egyaránt.

Három különböző készlet kapható, amelyek választási lehetőséget kínálnak 65 W és 120 W teljesítményű WXP forrasztópáka, 120 W teljesítményű vízszintesen (WXDP) vagy függőlegesen használható (WXDV) kiforrasztó eszköz, illetve 200 W teljesítményű forró levegős forrasztóceruza között. Minden készlet, a WXR 3030, a WXR 3031 és a WXR 3032 rendelkezik önálló vákuumszivattyúval, vákuumos felszedővel, amely lehetővé teszi a komponensek pontos elhelyezését mozgásérzékelős WX eszközökkel és három biztonsági tartóval.

Költséghatékony megoldás forrasztásra, kiforrasztásra és forró levegő használatára (forrás: RS)
Költséghatékony megoldás forrasztásra, kiforrasztásra és forró levegő használatára (forrás: RS)

A 600 W teljesítményű WXR 3 tápegység jellemzője az intelligens energiagazdálkodás, amely az eszköz hőmérsékletét a legkisebb energiafogyasztás mellett tartja optimális értéken, ezzel megnöveli az élettartamot, és fokozza a gazdaságosságot. A WXR 3 szerszámok és kiegészítők külön is megvásárolhatók azon számára, akik a legkisebb költség mellett kívánják berendezésüket továbbfejleszteni a meglévő Weller WX eszközük teljes körű funkcionalitással rendelkező tápegységhez való csatlakoztatásával.

(forrás: RS Components/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés