Automatikus azonosítás

Összetett címkék nyomtatása bármilyen okostelefonról

Az új Brady Printer M611-es mobil nyomtató új fejezetet nyit az azonosítás folyamatos evolúciójában. Egy okostelefon és a Brady Corporation ingyenes Expressz Címkék alkalmazása segítségével legösszetettebb címkék is egyszerűen, akár a helyszínen is megtervezhetők, majd a nyomtatóval megbízható, ipari minőségű címkeanyagokra nyomtathatók.

hirdetés

A felhasználók a Brady Expressz Címkék alkalmazás telepítése után bármelyik okostelefonon tervezhetnek összetett címkéket lineáris és 2D-s vonalkódokkal, sorszámozással, képkönyvtár használatával, szöveggel, időbélyegzővel és akár felhőből származó adatokkal is. Az Expressz Címkék alkalmazás a legátfogóbb címketervezési lehetőségeket kínálja okostelefonokra, amelyek között az egyedi azonosító címkék gyors létrehozását támogató tervezővarázslók is megtalálhatók.

A legátfogóbb címketervezési lehetőségeket kínálják okostelefonokra (forrás: Brady)
A legátfogóbb címketervezési lehetőségeket kínálják okostelefonokra (forrás: Brady)

Az új BradyPrinter M611 mobil nyomtató a Brady megbízható, ipari minőségű címkeanyagainak széles skálájával kompatibilis. A szélsőséges hőmérsékleteknek, tűznek, vegyi anyagoknak, oldószereknek, üzemanyagoknak, nedvességnek és szennyeződéseknek ellenálló anyagok, illetve az ebből készült címkék kivitelüknek köszönhetően kritikus körülmények között sem esnek le, és jól olvashatók maradnak. Professzionális címketípusok formájában is kaphatók, amelyek között vezetékjelölők, önlamináló címkék, zászlócímkék, jelölők és különböző részegységek címkéi, például emelt profilú, névtábla-minőségű címkék is megtalálhatók.

A nyomtató működése az itt látható videón megismerhető.

(x)

(forrás: Brady Magyarország/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[235637] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés