Szolgáltatás

Nem csak törlőkendő

A német Mewa többször felhasználható törlőkendői köré magas szintű logisztikával megtámogatott szolgáltatási rendszert épített, amely ma már Magyarországon is elérhető.

hirdetés

Logisztikai folyamatok biztonsági konténerekben
Logisztikai folyamatok biztonsági konténerekben

Egy innovatív termék önmagában még kevés az üzleti sikerhez: napjainkban ehhez az is szükséges, hogy a termékhez megfelelő szolgáltatások is kapcsolódjanak. Nagyszámú ügyfél esetén az igények összehangolása, a precíz kiszolgálás komoly logisztikai feladat, amely legalább olyan fontos, mint a rendszer mélyén rejtőző termék. Így van ez egy olyan egyszerűnek látszó termék esetében is, mint a műhelyekben és ipari üzemekben használt tisztítórongy. A német Mewa többször felhasználható törlőkendői köré magas szintű logisztikával megtámogatott szolgáltatási rendszert épített, amely ma már Magyarországon is egyre népszerűbb.

A cég Európa egyik vezető textilmenedzsment-szolgáltató vállalata, amelynek legfontosabb szolgáltatása a többször használatos, textíliából készült, 40×40 centiméter méretű törlőkendők rendszeréhez kapcsolódik. Ezek a termékek nagyon praktikusak: a legszűkebb helyekre is beférnek, és kiválóan szívják magukba a folyadékokat, ami a gépeket használó üzemekben nagyon fontos tulajdonság.

A teljes körű törlőkendő-szolgáltatáshoz kapcsolódóan a logisztika egészét a Mewa látja el. A vállalat saját gépjárműflottájával az előre egyeztetett időpontban elszállítja a szennyezett törlőkendőket az azok tárolására szolgáló, saját fejlesztésű biztonsági konténerekkel (SaCon) együtt. Ezt követően beszállítja azokat üzemeibe, ahonnan mosás, szárítás, szükség esetén javítás vagy pótlás után a megfelelő kóddal jelzett biztonsági konténerekben visszajuttatja ügyfeleinek. A különböző felhasználási területekhez többféle, anyaguk és színük szerint is eltérő kendőtípust fejlesztettek ki.

Így például a fémiparban használt törlőkendők nem keveredhetnek össze a nyomdaipari üzemekben alkalmazott textíliákkal. Az üzemekben megfelelő informatikai háttér biztosítja, hogy a különböző típusú termékek eljussanak rendeltetési helyükre. Így a fejlett logisztikai rendszer révén a vállalat több ezer ügyfele mindig biztosan számíthat arra, hogy dolgozói számára mindig rendelkezésre álljon az igényelt mennyiségű és minőségű törlőkendő.

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[148755] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés