Automatikus azonosítás

Nagy pontosságú ipari címkenyomtató

Az új BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtató megbízható, strapabíró és nagy pontosságú készülék, amely kiváló minőségű azonosítóanyagok széles körére képes gyorsan nyomtatni különböző alkalmazásokhoz, beleértve a kábelek, a nyomtatott áramköri lapok, valamint az eszközök és alkatrészek azonosítását.

hirdetés

BradyPrinter i7100 pontos címkenyomtatást tesz lehetővé az üzletileg kritikus, nagy volumenű azonosítási feladatoknál. A nyomtatóban egy nagy teljesítményű belső processzor található, amellyel akár 300 mm/s-os nyomtatási sebességre, 600 dpi felbontású ultraéles nyomtatásra és akár napi 7000 címke kezelésére is képes. A nagy nyomtatási pontosságot a nyomatok középre igazítása biztosítja a kiváló minőségű azonosítóanyagok széles körén és a különböző alkalmazásoknál. Az i7100-ben cserélhető nyomólemezgörgők találhatók a nyomtatófej élettartamának optimalizálásához.

Az új címkenyomtatót intuitív, színes érintőképernyős kezelőfelülettel látták el, amelyen jól megkülönböztethető ikonok segítik a nyomtató menüinek egyszerű elérését. A behajtható fedél biztosítja a készülék kis helyigényét, és lehetővé teszi a felhasználók számára a fogyóeszközök gyors cseréjét egy új munka elindítása előtt vagy a nyomtatás folytatásakor.

Az üzletileg kritikus, nagy volumenű azonosítási feladatokhoz szánják (forrás: Brady)
Az üzletileg kritikus, nagy volumenű azonosítási feladatokhoz szánják (forrás: Brady)

A BradyPrinter i7100 kiváló minőségű, megbízható és speciális címkeazonosító anyagok széles körére képes nyomtatni az elektronikai, a repülőgépipari, a védelmi, a tömegközlekedési, az autóipari, a logisztikai, az ICT-infrastrukturális és a telekommunikációs iparágban. A készülékkel használható címkeanyagok között megtalálhatók a hőzsugorcsövek, a nyomtatott áramköri lapokhoz való hőálló címkék, valamint a nagy kopás-, vegyszer-, hőmérséklet- és UV-állósággal rendelkező, tartós eszköz- és alkatrész-azonosító címkék. A nyomtató sokoldalúságának és automatizálási funkcióinak bővítésére különböző tartozékok és kiegészítők szolgálnak, például különböző címkevágó rendszerek, áttekercselők, érzékelők és olyan technológiák, mint a leválasztás, amellyel a címke automatikusan elválasztható a hordozóanyagtól.

(forrás: Mepax/Brady/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés