Új BX-sorozat a Moulding Expón

Nagy pontosságú és könnyen programozható szerszámgépek

A Hurco egy új gépcsaláddal jön ki a piacra. Elsőként a BX40i háromtengelyes gépsorozat tagjait mutatja be a Moulding Expo szakvásáron, május 21. és 24. között Stuttgartban. A komplett sorozat pillanatnyilag három modellből áll, a BX40i, BX50i és BX60i portál- és vízszintes megmunkálóközpontból.

hirdetés

A BX-sorozatba tartozó megmunkálóközpontokkal a Hurco azokhoz a vevőkhöz fordul, akik nagy pontosságú komponenseket gyártanak, mint például a szerszám- és a formagyártás területén. A háromtengelyes gépek gyorsak, pontosan dolgoznak és rendkívüli felületi minőséget céloznak meg, amely többek között kifinomult mérő- és vezérlőszenzorokkal érhető el. A sztenderdszerűen integrált és intuitív WinMax-vezérlés jelentősen csökkenti a programozási ráfordítást, és a kezelőt a legrövidebb idő alatt a kész munkadarabhoz vezeti.

Gyors, pontos és rendkívüli felületi minőséget céloz meg (forrás: Hurco)
Gyors, pontos és rendkívüli felületi minőséget céloz meg (forrás: Hurco)

Michael Auer, a Hurco Németország ügyvezetője szerint „sok törzsvevőnk szeretné ajánlati portfólióját növelni anélkül, hogy további vezérlést kellene a vállalatnál bevezetni. Az új BX-modellekkel vállalatunk most a szerszám- és a formagyártó gépekhez WinMax-vezérlést is ajánlani tud. Az egyre komplexebb munkadarabok szempontjából ez érezhető előnyöket hoz”. A BX-sorozat alapkiviteléhez ezen kívül abszolút közvetlen útmérő rendszerek, az összes tengely közvetlen meghajtásai és a nagysebességű orsón keresztül vezetett belső hűtőközeg-betáplálás tartozik.

(forrás: Hurco/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés