hirdetés

Eszközkiadó automata

Munkavédelmi kesztyűk mindig kéznél

Az alkalmas munkavédelmi termék kiválasztása és a használatuk betanítása csak az első lépés a biztonságos munkahely gyakorlatának kialakításához. Ezen túl fontos a megfelelően kialakított, jó gyakorlat fenntartása és a folyamatos monitorozás. 

hirdetés

Szinte minden gyártó cég beszerzői szembesülnek a kihívással, hogy csökkentsék a költségeket a munkavédelmi előírásoknak való megfelelés kockáztatása nélkül. Ehhez a célhoz az egyik út az eszközkiadó rendszerek használata, a munkavédelmi termékek kiosztásának automatizálása. A Brammer Magyarország Kft. a hazai Stock&Go Kft. korszerű eszközadagoló berendezéseinek családjával tette elérhetővé a vállalkozások számára ezt a szolgáltatását.

A termékcsalád fejlesztése mögött képzett mérnöki és szoftverfejlesztői háttér áll. A szakemberek a piaci igényekre és egyedi kérésekre gyorsan képesek reagálni, a helpdeskrendszer 24/7-metódusban fogadja a hibabejelentéseket, a technikusok pedig a hiba típusától függően akár pár órán belül elvégzik a kért javítást. A teljes termékcsaládot saját fejlesztésű integrált szoftver fogja át, amely képes egy vagy több különböző típusú automatát párhuzamosan irányítani. A rendszer úgynevezett növekményes replikációval biztosítja az automaták közötti adatmegosztást. Így kis csomagokban csak a változásokat közli az automatákkal, aminek köszönhetően szinte azonnali adatfrissítést tesz lehetővé. A StockAdmin szoftver képes vállalatirányítási rendszerrel együttműködni.

A legtöbb vevőnél 20-30 százalékos felhasználáscsökkenést tapasztaltak a rendszerek bevezetését követően (forrás: Brammer)
A legtöbb vevőnél 20-30 százalékos felhasználáscsökkenést tapasztaltak a rendszerek bevezetését követően (forrás: Brammer)

A Brammer e-mailben értesül az automaták állapotáról vagy a termékek esetében az előre beállított minimumszint alá történő csökkenésről; ennek köszönhetően a gépek töltöttsége folyamatosan biztosítható. A termékfogyásról napi, heti, havi összesítő riportokból tájékozódhatunk. A hatékonyság a visszavételező funkció beépítésével növelhető. Új termék felvétele csak az elhasznált termék visszahelyezését követően lehetséges.

Kesztyűk automatizált kiadása

Leginkább elterjedt megoldás a munkavédelmi kesztyűk automatizált kiadása a dolgozók számára. A Mapa Professional, felismerve a rohamosan növekvő piaci igényeket, kifejlesztette a kesztyűk automatákra optimalizált új csomagolási választékát, így több mint harmincféle Mapa termék érhető el ilyen kiszerelésben – a vegyi védelemtől a vágásbiztos megoldásokig. Az automatákra optimalizált sorozat csomagolása transzparens fólia, amely tartalmazza a legfontosabb információt, beleértve a termék típusát, méretét és a sztenderdeknek való megfelelést. Ez a csomagolás költséget és időt takarít meg, hiszen átcsomagolás nélkül azonnal betölthető az automaták minden típusába.

Leginkább elterjedt megoldás a munkavédelmi kesztyűk automatizált kiadása a dolgozók számára
Leginkább elterjedt megoldás a munkavédelmi kesztyűk automatizált kiadása a dolgozók számára

A Brammer a Rubix-csoport tagjaként a munkavédelmi termékeket eszközkiadó automatákból használó, egész Európára kiterjedő vevőhálózata révén széles körű tapasztalatot szerzett ezen megoldások előnyeit illetően. Az egyes munkakörök biztonsági előírásainak betartását biztosító egyéni jogosultságok beállítása után a dolgozók a nap bármely pillanatában hozzáférhetnek a megfelelő védőeszközökhöz, amelyek felhasználása monitorozható. Így a munkavállalók védelme folyamatosan megoldott, baleset esetén a folyamatok visszakövethetők. A beszerzés és a készletgazdálkodás, valamint az árukiadás automatizálásával a beszerzési és az ellátási lánc dolgozói más, nagyobb hozzáadott értékű feladatra koncentrálhatnak. A legtöbb vevőnél 20-30 százalékos felhasználáscsökkenést tapasztaltak a rendszerek bevezetését követően. A követhetőségnek és az átláthatóságnak köszönhetően a fölöslegesen kivételezett eszközök mennyisége csökkent, ezzel jelentős költségmegtakarítást eredményezve.

Bármely fogyóeszközre alkalmazható

A tároló- és adagolórendszerekkel a munkavédelmi termékeken túlmenően gyártási eszközök (bitfejek, vágó-csiszoló korongok, spray-k), irodaszerek, kötőelemek, sablonok, szerszámok, illetve bármely fogyóeszköz igény szerinti és ellenőrzött kiporciózása megoldható költség- és időhatékonyan.

Összességében elmondható, hogy a modern tárolórendszer-családdal, a megfelelő kivitelű termékválasztékkal csökkenthetők a költségek, levehető az adminisztrációs teher a dolgozók válláról, miközben munkaerő szabadul fel.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés