Munkavédelem

Munkában is divatosan

Milyen ma a fizikai dolgozók munkaruhája? Praktikus és biztonságos, pontosan olyan, amilyet a munkájuk megkövetel. De unalmasnak egyáltalán nem mondható.

hirdetés

A 350 oldalas, World Wide Work by MEWA néven megjelent új munkavédelmi termékkatalógus a munkaruhák területén is egészen új világot ígér a MEWA ügyfeleinek. A kiadvány szeptember 1-jén jutott el a megrendelőkhöz, és minden korábbinál több márka minden eddiginél nagyobb kínálatát mutatja be friss, modern formátumban. 

Kedvünkre válogathatunk

A divatban meghatározó brit Lee Cooper márka csúcskinézetű biztonsági cipői, a No Risk márkájú elegáns félcipők és bakancsok vagy a kifejezetten könnyű, sportos Ducati modellek a munkavégzés és a szabadidős tevékenység során egyaránt jó megjelenést kölcsönöznek viselőik számára. A többszínű, anyagösszetételében is változatos Korsar márkájú cipők kibővített kollekciójában ugyancsak megtalálható a szabadidős lábbelik széles választéka. 

Csak védőkesztyűkből több mint ötven oldalon a kínálat
Csak védőkesztyűkből több mint ötven oldalon a kínálat

Ugyanez elmondható a kezek megfelelő és elegáns védelméről is: a katalógusban több mint ötven oldalon keresztül válogathatunk a leginkább megfelelő védőkesztyűk közül, azok rendeltetése vagy színe szerint, beleértve az új, antisztatikus tulajdonságú (ESD) Korsar modelleket és a vadonatúj hegesztőkesztyűket is. 

Több mint 60 ezer ügyfél Európában

Manapság a munkában is szeretünk divatosan megjelenni, ennek megfelelően a World Wide Work by MEWA munkaruházatai között a lekedveltebb kültéri márkákat – mint például a Lowát vagy a Helly Hansent – is szerepeltetik. Az évek óta slágernek számító pilótadzsekik új szín- és méretválasztékban (XS-estől 5XL-es méretig) megtalálhatók az új katalógusban, hiszen nem utolsó szempont, hogy az egész csapat kényelmes és méretben is megfelelő ruházatot hordjon.

– Számos piaci szereplő csak standard konfekciótermékeket kínál. Ügyfeleink éppen azt értékelik, hogy nálunk a kiváló minőségű pólók, pulóverek, kabátok, nadrágok és cipők teljes választékát megtalálják – legyen szó női vagy férfi ruházatról –, mindezeket természetesen bármilyen méretben – mondja Margharet Feldgiebel, a MEWA csoport munkavédelmi üzletágának vezetője, aki a páratlanul változatos World Wide Work by MEWA további előnyeit így foglalja össze: – Világszerte több mint 250 gyártóval dolgozunk együtt. Ebből kifolyólag független tanácsadóként mindig az ügyfeleink számára legmegfelelőbb terméket tudjuk ajánlani. Ha a kiválasztott termék mégsem lenne elérhető, úgy szaktanácsadóink minden esetben tudnak alternatívát, teljesen felesleges ugyanis várni egy termékre, ha arra sürgősen szükség van.

Ma már 15 európai országban több mint 60 000 ügyfél élvezi a MEWA független szolgáltatásának minden előnyét.

(forrás: MEWA)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés