KUKA Tune my production

Maximalizálja gyártócellája képességeit!

Számos lehetőséget találhat célorientált optimalizálásra gyártóüzemében. A KUKA tapasztalatai alapján az átlagos optimalizálási potenciál akár a 20 százalékot is elérheti. Használja ki a robotjaiban rejlő lehetőségeket! (x)

hirdetés

A KUKA legújabb szolgáltatásának keretén belül ellátogatunk gyártóüzemébe és szakembereivel közösen azonosítjuk, dokumentáljuk az optimalizálási potenciálokat speciális robotorientált mérések által. Ezt követően a KUKA mérnökei elemzik ezeket és további igény esetén megteszik a szükséges intézkedéseket a minél sikeresebb működés érdekében.

Pontosan mit is jelent ez és milyen előnye is származhat az optimalizálási potenciálok azonosításával?

Az elemzések segítségével 5 fő területen tudjuk azonosítani, majd igény szerint javítani a felmerült optimalizálási potenciálokat.
Az elemzések segítségével 5 fő területen tudjuk azonosítani, majd igény szerint javítani a felmerült optimalizálási potenciálokat.

  1. Termelékenység: KUKA robotok sebességének és hatékonyságának növelésével, továbbá a ciklusidő csökkentésével tovább növelhetjük a termelékenységet.
  2. Folyamat minőség: Ezzel egyidejűleg fontos, hogy a termelés és a különböző folyamatok minőségét is optimalizáljuk például a selejt és utómunka csökkentésével.
  3. Költséghatékonyság: Mindezekkel együtt a költséghatékonyság is javítható akár csak a mozgások egyszerű szinkronizálásával, harmonizálásával vagy éppen a dinamikus és maximum terhelések csökkentésével.
  4. Kihasználtság: Ezek mellett figyelmet fordítunk adott alkalmazások működésének optimalizálására és a felhasználóbarát mód növelésére is.
  5. Ipar 4.0 kapcsolat: Támogatást nyújtunk a „Okos gyár” koncepció megvalósításához és a kapcsolódó termelési erőforrások hatékony működésének biztosításához. Ennek első lépéseként ingyenes hozzáférést biztosítunk a KUKA Xpert knowledge adatbázisához.

A KUKA tapasztalatai alapján az átlagos optimalizálási potenciál akár a 20 százalékot is elérheti!
A KUKA tapasztalatai alapján az átlagos optimalizálási potenciál akár a 20 százalékot is elérheti!

A KUKA robotjaival profitálhat a nagyobb hatékonyságból, magasabb termelékenységből és a maximális rugalmasságból. Ha KUKA robotokkal dolgozik, próbálja ki új szolgáltatásunkat hiszen az idő múlásával számos olyan új lehetőség merül fel, amivel telepített KUKA robotjaiból hosszú távon hozhatja ki a maximumot.
Azok, akik október végéig érdeklődnek és ajánlatot kérnek tőlünk a szolgáltatást csökkentett áron – nettó 1000 EUR - vehetik igénybe és a feltárt optimalizálási lehetőségek megvalósításában a KUKA Hungária Kft. mérnöki szolgáltatásainak listaárából további 10 százaélék kedvezményt biztosítunk. A kedvezményes szolgáltatás felhasználására pedig 2020. december 31-ig van lehetőség.

További részletek talál honlapunkon vagy keresse közvetlenül kollégáinkat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

(forrás: KUKA)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés