Automatikus azonosítás

Könnyen azonosíthatók az elektromos panelek

Az elektromos panelek az új BSP41 vezeték- és panelazonosító nyomtatóval még hatékonyabban azonosíthatók.

hirdetés

A megfelelően azonosított vezetékek, kábelek és alkatrészek segítségével azonnal átlátható az elektromos panelek működése és csatlakoztatása. A Brady új BSP41 vezeték- és panelazonosító nyomtatója az elektromos panelekben leggyakrabban használt sorkapcsok és alkatrészek merev azonosító címkéinek szinte mindegyikére képes nyomtatni. Alkalmazásával a panelépítőknek nem kell minden általuk használt márka merev címkéihez külön nyomtatót tartaniuk. 

A BSP41 az elektromos panelek más részegységeinek – például nyomógombok, névtáblák vagy kábelek – azonosítására is használható. Segítségével a legtöbb elektromos panel teljes körű azonosítása elvégezhető, még akkor is, ha a sorkapcsok és az alkatrészek más-más gyártótól származnak.

Az elektromos panelek számos részegységének azonosítására használható (forrás: Brady)
Az elektromos panelek számos részegységének azonosítására használható (forrás: Brady)

A legnagyobb márkák sorkapcsaival és panelalkatrészeivel kompatibilis merev címkék közvetlenül a nyomtató gyártójától is beszerezhetők. A BSP41 készülékkel más tartós, merev címkék is nyomtathatók, amelyeket a panelépítők, az elektromos iparban dolgozó alvállalkozók, a rendszertelepítők, a gépépítők, továbbá az autóipari, vasúti és hajózási járműgyártók egyéb azonosítási feladataik ellátására használhatnak fel. Mindegyik merev címke megfelel az UL94V0 tűzállósági szintnek, továbbá a DIN/VDE 0472 szabvány 815. része szerint halogénmentes.

(forrás: Mepax/Brady/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés