Távkapcsolás megoldva

Kompakt integrált rádiótávvezérlő modul

A kis teljesítményű rádióátviteli moduljairól ismert Circuit Design NK-2.4Y típusjelzéssel integrált rádió-távvezérlést kínál akár nyolc kapcsolójel átvitelére, külön rádiófrekvenciás jóváhagyás nélkül.

hirdetés

Az integrált FHSS- (Frequency Hopping Spread Spectrum) eljárásnak köszönhetően nincs szükség csatornaváltásra. Az NK-2.4Y megbízhatóan üzemel még a rádióátvitel szempontjából nehezített körülmények között vagy más 2,4 GHz-es W-LAN- és Bluetooth-rendszerek közelében is. A CRC-16-os hibafelismerésnek és a 6-os Hamming-távolságnak köszönhetően nem fordulhat elő átviteli hiba okozta kontrollálatlan működés. A kapcsolójelek a biztonság szempontjából kritikus környezetekben is folyamatosan és zavarmentesen átvihetők a rádióátviteli viszonyok figyelése nélkül.

Küldés közben az NK-2.4Y áramfelvétele mindössze 3 mA, ezzel mobil alkalmazásokhoz (például emelőszerkezetek távirányítása) is jól megfelel. A rádiókapcsolat folyamatosan felügyelhető azáltal, hogy a LINK-terminál visszacsatoló jelet szolgáltat a felhasználó számára.

Az NK-2.4Y minimális elemet igényel az interfész és az opcionális integrált antenna megvalósításához, így a már meglévő felhasználói rendszerek is konfigurálhatók vezeték néküli jelek egyszerű átvitelére. A frekenciaugrással kombinált azonosító rendszernek köszönhetően több egység is üzemeltethető ugyanabban a tartományban.

Kompakt méreteivel sokoldalúan felhasználható (forrás: Circuit Design)
Kompakt méreteivel sokoldalúan felhasználható (forrás: Circuit Design)

(forrás: Circuit Design)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés