Aeroszolleválasztó

Ki a káros anyagokkal a levegőből!

A Reven cég a mechanikus leválasztás terén szerzett évtizedes tapasztalatára alapozva, az iparral szoros együttműködésben fejlesztette ki az X-Cyclone mechanikus leválasztórendszert. 

hirdetés

Reven emulzió- és olajköd-leválasztói karbantartásmentesek, mivel nincs bennük csereigényes szűrőbetét, így járulékos költségek sem keletkeznek, és ehhez párosul még a minimális igényű üzemben tartás. A könnyen, a felhasználó által installálható készülékek hatásfoka állandó, mert a leválasztás útjában nem áll semmiféle eltömődhető szűrő. Az olaj, az emulzió vagy más folyadék okozta levegőszennyeződésnek, így a káros anyagok legnagyobb részének leválasztása a levegőből az X-Cyclone esetében aeroszolként történik. A rendszer segédenergia (villamos áram) nélkül dolgozik, nem igényel segédanyagokat (fátyol vagy hasonló), és optimális megoldást kínál a káros anyagok leválasztására.

A leválasztás egy X-Cyclone típusú aeroszolleválasztó alapelemben négy szinten megy végbe.

A finom porok leválasztása is hasonlóképpen történik. Ezek azonban nem folynak le folyadékként, ezért a száraz és ragadós finom porok leválasztásánál Revex-rendszert kell beépíteni. E rendszernél szabadalmaztatott permettechnológiáról beszélhetünk, amelynek két funkciója van. Az első felel az X-Cyclone aeroszolleválasztó alapelemek automatikus tisztításáért, illetve a második funkció a levegőt tisztítja hasonló módszerrel, mint egy légmosó berendezés a vegyiparban. Az állandó Revex légmosó funkció kimossa a légáramból a legkisebb aeroszolokat, valamint a káros gázokat.

A kompakt CR-széria X-Cyclone légtisztítója integrált Revex-rendszerrel az automatikus tisztításhoz és az állandó légmosáshoz (forrás: Reven)
A kompakt CR-széria X-Cyclone légtisztítója integrált Revex-rendszerrel az automatikus tisztításhoz és az állandó légmosáshoz (forrás: Reven)

(forrás: Rolatast/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés