Távvezérlés

Keskenysávú adóvevő modul a 433 MHz-es sávra

A kis teljesítményű rádióátvitel specialistája, a japán Circuit Design ipari távvezérlési és telemetriai megoldásokhoz szánja az STD-302Z típusjelzésű UHF FM keskenysávú modulját.

hirdetés

A korábbi STD-302S-modellhez hasonlóan az STD-302Z is többféle frekvenciasávval, illetve teljesítményfokozatban rendelhető, valamint a SAW-szűrőnek köszönhetően ugyanazt a nagyfokú zavarvédelmet és érzékenységet kínálja. A diszkrét felépítés miatt hosszú távon elérhető marad. Az STD-302S mintájára a keskenysávú FM-technikának itt is számos előnye van, például a stabil működés maximum 9600 bps átviteli sebesség mellett is. Ezenkívül javították a vételi teljesítményt, így az újabb modul megbízható kommunikációt tesz lehetővé akár a biztonság szempontjából kritikus alkalmazások esetében és még kedvezőtlen HF-körülmények között is. Ezzel teljesíti az EN 300 220-as szabvány 1-es vevőkategóriára vonatkozó előírásait. A megelőző modellhez képest – megegyező tokozás és lábkiosztás mellett – az STD-302Z-modul jobban állja az ütéseket és a rázkódást, emiatt fokozottan megfelel mostoha körülmények közötti használatra.

A biztonság szempontjából kritikus alkalmazásokhoz is megfelel (forrás: Circuit Design)
A biztonság szempontjából kritikus alkalmazásokhoz is megfelel (forrás: Circuit Design)

Adóvevőként az STD-302Z kétirányú kommunikációra alkalmas. Az integrált PLL-áramkörrel a felhasználó saját csatornakiosztást programozhat be soros parancsbevitellel. A felhasználói adatok egyszerű digitális be- és kimeneti portja átlátható interfészről gondoskodik, és saját protokoll alkalmazását teszi lehetővé.

(forrás: Circuit Design/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés