Automatizált követhetőség

Intelligens gyártási adatok megbízható címkéken

Nyomtatott áramköri kártyákhoz való teljes körű és megbízható címkézési megoldást kínál a Brady, amellyel automatizálható a követhetőség, és intelligens gyártási adatokat lehet generálni az SMD-gyártósoroknál.

hirdetés

Nyomtatott áramköri kártyákhoz való megbízható címkéket automatikus felhelyezéshez tervezték, és azokra jól olvashatóan nyomtathatók a NYÁK-gyártási környezetekben használt 2D-kódok és vonalkódok, amelyeket a szkennerek a teljes gyártási folyamat során képesek beolvasni.

Címkék nyomtatása és felhelyezése A poliimid címkék tervezésekor fontos szempont volt, hogy akár 300 °C hőmérsékleten és a NYÁK-gyártásban, valamint a tisztítás során használt vegyszerekkel való érintkezés után se essenek le és jól olvashatók maradjanak.

Teljes körű, automatizált követhetőségi címkézés (forrás: Brady)
Teljes körű, automatizált követhetőségi címkézés (forrás: Brady)

Lézergravírozható A címkéket nem károsítják a NYÁK-gyártási folyamatok, és megnövelt kontrasztot biztosítanak a lézeres jelölések számára, így azokat könnyebben be tudják olvasni a szkennelő rendszerek.

Maszkolófólia Megvédi a NYÁK-ot a gyártási folyamatok során, és ez kiterjed a hullámos forrasztásra és a forró levegős kiegyenlítésre is. A maszkolófólia nyom nélkül eltávolítható.

A címkézés automatizálása

A nyomtatott áramkörökhöz való teljesen automatizált címkézési megoldás lehetővé teszi a követhetőséget és a gyártási adatok elemzését emberi beavatkozás nélkül. A Brady többféle automatizálási megoldást kínál:

BSP61 nyomtató és felhelyező rendszer: konzisztens gyártósori nyomtatás, pontos pozicionálás és felhelyezés szinte minden gyártási alkalmazásban.

ALF14 címkeadagoló: hatékony címkeadagolás, gyors, egyszerűen használható, és a gyártósor bármelyik részére telepíthető.

BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtató: nagyon pontos címkenyomtatás az üzletileg kritikus, nagy volumenű azonosítási feladatoknál.

Szkennerek: a hordozható és integrált szkennerek révén a követőrendszerek túlnőhetnek az ellátási lánc követelményein, és az általuk generált adatok elemzésével a termelést optimalizáló üzleti döntések hozhatók. (x)

(forrás: Mepax/Brady/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés