Vezérlés

Gyors paneltervezés egy új PLC-indulókészlettel

Az RS Components egy olyan új, exkluzív indulókészlettel jelentkezik, amely a korszerű Schneider Electric M221 logikai vezérlő használatával leegyszerűsíti a vezérlőpanelek tervezését.

hirdetés

A Modicon M221 sokoldalú PLC, amely méretkategóriájában az iparág legjobb teljesítményét nyújtja, egyszerű programozhatóságot és skálázhatóságot kínál, ugyanakkor minimális telepítési igényeket támaszt. Az RS a Schneider Electric globális forgalmazójaként a versenyképes árú termékek széles skáláját kínálja raktárról új panelek innovatív tervezéséhez, illetve karbantartási és felújítási célra. A kínálat lefedi a felmerülő alkatrészigény legnagyobb részét, így a burkolatok, a védőkapcsolók, az áramkörvédelmi elemek, a megszakítók, a motorvezérlő eszközök, a PLC-k, a HMI-k, a nyomógombok, a hangjelzők, a jelzőfények stb. körét.

Az M221 logikai vezérlő az innovatív tervezést segíti (forrás: RS)
Az M221 logikai vezérlő az innovatív tervezést segíti (forrás: RS)

A további kulcstermékek közé tartozik az Acti 9, amelyet gyors, egyszerű és hatékony áramelosztó rendszerként ismernek a piacon. Említést érdemel még az Altivar 32 extra keskeny, változtatható fordulatszámú motormeghajtó, amely 40 százalékkal kisebb helyet foglal a készülékházban, és a piacvezető Tesys D kontaktorcsalád, amelyben a szabadalmaztatott EverLink csatlakoztatási technológia garantálja a nagy áramerősséget átvivő kapcsolatok sértetlenségét.

(forrás: RS Components/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[168631] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés