High-tech berendezések ápolása

Érzékeny felületek tisztítása törlőkendővel

A gépalkatrészek körültekintő tisztítására szánt Mewatex Ultra törlőkendők a fenntarthatóságot szolgálják az iparban.

hirdetés

A 21. század iparát a digitális folyamatvezérlés, a precíziós megmunkálás és a robotok alkalmazása jellemzi. A tűréshatárok a korábban elfogadott toleranciák törtrészére zsugorodtak. A magasan fejlett iparágakban a berendezéseket precízen kell karbantartani és üzemeltetni. Igaz ez még egy olyan viszonylag egyszerű folyamattal kapcsolatban is, mint a gépalkatrészek tisztítása. A teljes körű törlőkendő-szolgáltatást nyújtó MEWA erre is tud megoldást.

A rendkívül finom Mewatex Ultra törlőkendő érzékeny felületek tisztítására és polírozására egyaránt használható. Kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkezik, miközben a megtisztított felületen a törlés vagy fényesítés után nem maradnak hátra bolyhok. A kendő hihetetlenül rövid idő alatt képes saját térfogata sokszorosának megfelelő folyadékot felszívni.

A Mewatex Ultra törlőkendők érzékeny felületek tisztítására valók (forrás: MEWA)
A Mewatex Ultra törlőkendők érzékeny felületek tisztítására valók (forrás: MEWA)

A tisztítókendők optimális tulajdonságokkal rendelkező pamutszövetből készülnek. Bárhol használhatók, ha az a cél, hogy egy felület a lehető legnagyobb mértékben pormentes legyen. Ilyen igények jelentkeznek például felületkezelések esetében, az elektronikai vagy a légtechnikai iparban, a pneumatikus berendezéseknél és a gépjárműgyártásban.

A Mewatex Ultra törlőkendőket természetesen teljes körű szolgáltatással együtt lehet megrendelni. A MEWA gépkocsivezetői a kendőket tartalmazó biztonsági konténereket közvetlenül a felhasználási területre helyezik ki. A piszkos kendőket rendszeres időközönként elszállítják, kimossák, majd újra kiviszik. A fenntarthatóság jegyében egy törlőkendőt ilyen módon akár ötven alkalommal is lehet használni.

Nincs leállás
A MEWA törlőkendő-szolgáltatása keretében négy különböző minőségű törlőkendőt használhatnak a vállalat ügyfelei. A 2018-ban Magyarországon Business Superbrands elismeréssel kitüntetett vállalat alapfilozófiájához tartozik a többszöri felhasználhatóság. A törlőkendők kihelyezéséről és elszállításáról, valamint környezetbarát mosásáról a MEWA gondoskodik, szerződéses partnerei így folyamatosan alapfeladatukra koncentrálhatnak, a gépeknek szennyeződések miatt nem kell leállniuk.
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés