CNC-megmunkálás

Együttműködik az Orderfox.com és az Autodesk

Üdvözöljük a CNC új, digitális világában – hangzik a globális internetes platform szlogenje, amelyet mostantól a vizualizálás egyszerűsítésével is erősít.

hirdetés

Az Orderfox.com a CNC-szakma vállalkozásai számára kínált globális internetes platform. A portál a CNC-szakma internetjének is nevezhető, amely intelligens szűrőfunkcióival gyorsan és egyszerűen összekapcsolja egymással a CNC-gyártókat és a beszerzőket, azaz a kínálati és a keresleti oldalt. CNC-megbízások kereshetők egyszerűen túl alacsony kihasználtság esetén, illetve megbízások helyezhetők el a platform kényelmes és időtakarékos szolgáltatásaival. Ezáltal a hagyományos értékteremtő láncokkal összevetve jelentősen csökkenthetők az egyes ügyletek költségei, és a nagyobb kihasználtság révén növelhető a termelékenység. A közösség tagjai ezzel a megoldással aktívan kezelhetik a digitális átalakulás folyamatát, és így sikerrel megfelelhetnek a fejlődő digitalizáció és ipar 4.0 kihívásainak.

Az Orderfox.com azonban tudásmegosztó platformként is szolgál a szakma aktuális innovációi, technológiái és trendjei számára.

A közelmúltban a platform ismét bebizonyította, hogy a CNC-szakma digitalizációjának egyik éllovasa, és az iparági vezetők között számon tartott Autodeskkel együttműködésben még egyszerűbbé teszi a vizualizálást és a beszerzést. Az Orderfox.com a felhasználó napi ügymenetének hatékonysága érdekében integrálta az Autodesk Forge platformot.

Forrás: Orderfox.com
Forrás: Orderfox.com

Ha a jövőben 2D-s vagy 3D-s tervadatokat töltenek fel a „Megbízás elhelyezése“ területre, lehetőség nyílik arra, hogy a tervadatokat az Autodesk Forgeátalakítsa 2D-s vagy 3D-s nézetmodellé. Ezt követően a nézetmodell megtekinthető a mindenkori megbízásnál a weblapon. Az Autodesk Forge segítségével az adatokat több mint 60 formátumban lehet beágyazni a felhasználó böngészőjébe anélkül, hogy további szoftvert kellene telepíteni.

Egy Orderfox.com bővítmény települ be az Autodesk Fusion 360, az Autodesk Inventor és az Autodesk AutoCAD szoftverprogramba. Ezzel az Autodesk felhasználók az Orderfox.com-on ingyenesen elhelyezhetnek, kereshetnek CNC-megbízásokat és találhatnak megfelelő gyártópartnereket.

(forrás: Orderfox/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés