Elektronika

Csatlakozók és kábelek kibővült kínálata

Az új RS Pro csatlakoztatási megoldások az általános, ipari, egészségügyi és fogyasztói területen használatos termékekre kínálnak alternatívát.

hirdetés

Az RS Components (RS) új csatlakozók bevezetésével jelentős mértékben kibővítette az RS Pro nevű, kedvező árú professzionális alkatrészkínálatát. Az RS Pro csatlakozóeszközök, amelyek komoly alternatívái lehetnek a kereskedelmi forgalomban kapható drágább általános termékeknek, számos területen használhatók, például az általános elektronikában, az iparban, a műszerek terén, valamint a fogyasztói és orvosi területeken. Az eszközök nagy igényű környezetben is alkalmazhatók.

Az új RS Pro termékcsaládba tartoznak az IP68-as védelmi besorolású, vízálló, robusztus műanyag borítással ellátott, panelre és kábelre is felszerelhető, 13, 17 és 21 mm-es panelkivágási méretekben elérhető csatlakozók. Szintén bemutatásra kerülnek az M8-as és M12-es lemosható, IP69K szigetelési osztályba tartozó csatlakozók, amelyek élelmiszeripari és italgyártási területen való használatra egyaránt alkalmasak. A csatlakozók műanyag borítással, rozsdamentes acél összekötő anyákkal kerülnek forgalomba, és jól ellenállnak a vegyi anyagokkal és az olajokkal szemben.

Komoly alternatívái lehetnek az eddigi költségesebb termékeknek (forrás: RS Components)
Komoly alternatívái lehetnek az eddigi költségesebb termékeknek (forrás: RS Components)

A kínálat bővül továbbá egy sor halogénmentes kábelkészlettel, amelyek kibővítik a jelenleg rendelkezésre álló halogénmentes tápkábelkínálatot, és amelyek irodai és ipari használatra egyaránt alkalmasak. Újak a kínálatban a fehér egyenáramú tápkábelek is, amelyek számos orvosi és fogyasztói területen alkalmazhatók. A 2,1 mm-es és 2,5 mm-es méretben elérhető csatlakozók névleges adata 12 V/5 A, és forrasztási füllel és NYÁK-felszerelési lehetőséggel egyaránt rendelhetők. Bemutatásra kerülnek ezen kívül a dugaszolható apa és anya kivitelű PCB-sorkapcsok, amelyek megfelelnek a UL és a VDE előírásoknak, és különböző térközű változatokban érhetők el.

(forrás: RS Components/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés