Tisztítás

Bízzuk a környezetvédelmet profikra!

A gépek és berendezések alapos megtisztítása megfelelő know-how-t és eszközöket, valamint időt igényel. Miért ne kérjük ehhez profi szakemberek támogatását, hogy teljes egészében a termelésre koncentrálhassunk? Ezzel időt és pénzt lehet megtakarítani, és mindig biztosak lehetünk a környezetvédelmi előírások teljesítésében.

hirdetés

Az üzem- és termelésvezetőknek igen széles feladatkörük mellett elsősorban a termelési folyamatok hatékony menedzselésére kell koncentrálniuk. A törlőkendők fontos szerepet töltenek be az üzemek tisztán tartásában, de nem feltétlenül a túlterhelt vezetőknek kell azok beszerzésével vagy a környezetvédelmi normáknak megfelelő kezelésével foglalkozni.

Ha egy üzemben bizalmat szavaztak a MEWA szolgáltatásának, akkor mindig rendelkezésre állnak minőségi törlőkendők, és többet nem kell azok beszerzéséről és elszállításáról gondoskodni. A német vállalat a gyárak és műhelyek számára szinte minden felhasználási területhez nagy nedvszívó képességű, többször felhasználható törlőkendőt biztosít. Gondoskodik a kendők kiszállításáról, összegyűjti a használtakat, azokat környezetkímélő módon kimossa, és a szerződésben rögzített időpontban újra kiszállítja. Az immár 110 éves hagyományra visszatekintő és a fenntartható gazdálkodást elősegítő szolgáltatáshoz kapcsolódó szállítási láncot a MEWA teljes mértékben a saját felelősségi körén belül működteti.

Kiváló minőségüknek köszönhetően a törlőkendők akár ötven alkalommal is használhatók. Emiatt alkalmazásuk környezetkímélő, hiszen így nem keletkezik nagy mennyiségű hulladék. A MEWA olyan környezettechnológiai eljárást fejlesztett ki, amelynek révén a kendőkben lévő zsírokat és olajokat a mosás során kivonják, és hőenergiájukat hasznosítják a mosó- és szárítógépek működéséhez.

A MEWA törlőkendők mindig ott állnak rendelkezésre, ahol szükség van rájuk (forrás: MEWA)
A MEWA törlőkendők mindig ott állnak rendelkezésre, ahol szükség van rájuk (forrás: MEWA)

De mi történjen a használt törlőkendőkkel, amíg megérkezik a MEWA tehergépjárműve, hogy elszállítsa azokat? Az olajos, szennyezett kendők biztonságos és praktikus tárolására a MEWA – ügyfelei igényeire gondolva – kifejlesztette a MEWA SaCon biztonsági tárolókat. Ezeket a légmentesen zárható konténereket a használt törlőkendők tárolásához, valamint biztonságos és az előírásoknak megfelelő szállításához tervezték.

A megfelelő törlőkendő-mennyiség megállapításához a szolgáltatás indulásakor a MEWA szakemberei nyújtanak segítséget. Ehhez a szolgáltató munkatársa felkeresi a partnert, és helyben, az üzemi igények alapján meghatározza a szállítási ütemezést és a szükséges darabszámot.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés