Tisztítás

Az üzemek a textíliákkal értékes munkaidőt bérelhetnek

Nem megfelelő tisztítóeszközök használata miatt az üzemekben és a műhelyekben drága munkaidő veszhet el. A megfelelő üzemi textíliák bérlése ráadásul óvja a természeti erőforrásokat.

hirdetés

A magyar vállalkozásoknál manapság nagy hiány van szakképzett munkaerőből. Ezért fontos, hogy a jól képzett dolgozók munkaidejük nagy részét a szakmai képzettségüknek megfelelő szintű feladatok elvégzésére fordítsák. Noha a gépek tisztogatása vagy a felmosás fontos tevékenység, ezt a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban kell elvégezni, hogy takarékoskodjunk a drága munkaidővel.

A német MEWA teljes körű szolgáltatása komplex megoldást nyújt erre a problémára. Ha az üzemek és műhelyek a vállalat – bértextília-szolgáltatás keretében elérhető – ipari törlőkendőit használják, nem megy kárba a dolgozók értékes munkaideje. Teljesen mindegy, hogy olajat kell-e feltörölni, egy gépalkatrészt megtisztítani vagy valamilyen felületet polírozni: a szolgáltató ipari törlőkendői és olajfelfogó szőnyegei közvetlenül a „bevetés” helyén találhatók, és használat után a kollégáknak már nem kell velük foglalkozniuk, ugyanis tárolásukról, cseréjükről és tisztításukról a MEWA – többszöri felhasználásra alapozott – szolgáltatási rendszere gondoskodik. Elmondható, az ügyfelek nemcsak üzemi textíliákat, hanem minőségi munkaidőt is bérelnek a szolgáltatással.

A nyomdagépek tisztítása a gyártási eljárás minőségbiztosításának fontos része (forrás: MEWA)
A nyomdagépek tisztítása a gyártási eljárás minőségbiztosításának fontos része (forrás: MEWA)

A MEWA kínálatában különböző minőségű törlőkendők találhatók a robusztus, mindenre használható Mewatextől a különleges nedvszívó képességű, nem bolyhozódó, érzékeny felületek tisztítására alkalmas Mewatex Ultra típusig, illetve a textíliából készült olajfelfogó MEWA Multitex szőnyegig, amelyet javítási vagy karbantartási munkák során lehet alkalmazni olyan szűk vagy nehezen hozzáférhető helyeken is, ahová a merev olajteknők nem férnek be.

Ez a trió gondoskodik arról, hogy az üzem és környezetünk is tiszta maradjon. Ugyanis a szolgáltatás alapja a többszöri felhasználhatóság: mind a törlőkendők, mind a szőnyegek esetében. A rendszer lényege, hogy a szennyes textíliákat a MEWA a megállapodásban rögzített ütemezésben elszállítja az ügyféltől. A kendőket és szőnyegeket a jogszabályokban meghatározott környezetvédelmi és hulladékkezelési előírásoknak megfelelően kimossák, majd a tiszta textíliákat újra kiszállítják.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés